Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værktøjssæt & værktøjsvogne

Værktøjssæt

Et værktøjssæt er perfekt, både til gør-det-selv-mandens værksted og til brug på industriværksteder. Du kan værktøjssæt med forskelligt værktøj og værktøjssæt med én enkelt type værktøj. Alle vores værktøjssæt er i praktiske kufferter, så de er nemme at håndtere. Sættene er kompakte, praktiske og fås i forskellige størrelser. Erhvervsfolk der har sin daglige gang i et værksted, vil garanteret have glæde af et værktøjssæt. 

Værktøjsvogne

Har du værktøjet, men ikke noget sted at opbevare det? Værktøjsvogne kan holde til lidt af hvert, og er udstyret med skuffer og hjul. Nogle af modellerne er udstyret med et arbejdsbord på toppen, for ekstra mulighed for opbevaring. Særligt små genstande som for eksempel søm, skruer, rundstokke e.l. kan nemt blive væk, hvis du ikke har mulighed for at opbevare dem praktisk. 

Værktøjssæt og værktøjsvogne hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af værktøjssæt og værktøjsvogne. Vi tilbyder værktøjssæt og værktøjsvogne fra nogle af de mest anerkendte brands, herblandt, JET, Kraftwerk, TengTools og mange flere. Var det ikke lige en værktøjssæt og værktøjsvogne, du var på udkig efter? Så tilbyder vi f.eks. også værktøjskasser og værktøjsbælter

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige værktøjsvogne og værktøjssæt eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.