Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spændepatroner & bakker til trædrejning

Kom godt og sikkert i mål med din trædrejning

Når du har ansakffet dig en stærk drejebænk med en god motor og høj svingkraft, er tiden kommet til at finde det helt rigtige tilbehør. Det er nemlig mindst lige så vigtigt for at få en god oplevelse med trædrejningen. En af de vigtige stykker tilbehør, du ikke må gå på kompromis med, er en god spændepraton. Det er nemlig yderst vigtigt, at dit emne er ordentligt monteret på din bænk, når der skal drejes nye projekter. 

Spændepratroner til forskellig behov

Spændepatroner er det, der holder dit emne, når du skal dreje løs og kreere nye, fede ting. Du justerer blot spændepatronen, så det passer med det emne, det skal holde på plads. På den måde er det nemmere at sikre, at dine emner altid er monteret på bedst mulig vis.

Spændepatronerne kommer i mange forskellige modeller og størrelser, som passer til mange forskellige slags projekter og emner. Desuden kan du få et hav af tilbehør til spændepatronerne, der alle giver en ekstra dimension til din drejeoplevelse. Her går du altså ikke ned på små justeringer, der har mange fordele.

Bakker har mange funktioner og muligheder

Normalt er bakker noget, man forbinder med køkkenet, eller når der skal serveres ting til gæsterne. Men i trædrejningsuniverset er bakker noget helt andet. Er du en af dem, der ofte misforstår, når din svigermor beder dig om at finde bakken i skabet? Så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du nemlig et stort udvalg af bakker til forskellige spændepatroner.

Men hvad kan trædrejning bakker egentlig? Bakkerne monteres på et spændepatron og giver dig muligheden for at holde dine emner fast på bænken på andre måder end ved blot at have en spændepatron monteret. Med en bakke har du blandt andet mulighed for at montere hule emner på din bænk og arbejde på slibning, drejning eller polering af et emne på ydersiden. Du kan også montere en skål i indersiden af bakkerne, så du er fri til at færdiggøre arbejdet uden, at noget er i vejen.