Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Anlæg til drejebænk

Anlæg til drejebænke

Et anlæg til drejebænken er en vandret skinne som bruges til at støtte drejeværktøjet på. Anlægget fås i mange forskellige udgaver, længder og udformninger. Valget af anlægget afhænger, hvad du ønsker at dreje og hvor stort et materiale, du anvender. F.eks. findes der et lille anlæg til de mindre drejeprojekter. 

Anlæg til drejebænke hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af anlæg til drejebænke. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Vicmarc, JET, Record Power, Killinger m.fl. Desuden har vi en Shop-in-Shop trædrejningsafdeling i vores butik i Odense, hvor du har mulighed for at se en del af vores udvalg af maskiner, drejejern samt tilbehøret. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.