Facebook Pixel
ddm1_127.jpg

Gave idé til ham - 6 gaveidéer til manden der har alt

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola fif, Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 5. november 2021

Mangler du den perfekte gave idé til ham, der har alt? Så er hjælpen klar. Som vi nærmer os juletiden, begynder hyggen at sprede sig, men der er også noget andet der spreder sig. Desperationen over at mændene i ens liv har så svært ved at komme på gaveønsker.


Værktøj af høj kvalitet: Den perfekte gave idé til ham der har alt

Uanset om man er professionel håndværker, passioneret gør-det-selv person eller noget midt-imellem, er værktøj af høj kvalitet en fantastisk gave til manden der har alt. Ligegyldigt hvor stort ens arsenal af værktøj er, kan det altid klare en opgradering eller udskiftning.

Hos Dorch & Danola er vi Danmarks største enkeltforhandler af værktøj, og derfor har vi altid et kæmpe stort udvalg af forskelligt værktøj af høj kvalitet.

Derfor har vi herunder listet nogle bud på, hvilke værktøj der er oplagte tilføjelser til værktøjs-arsenalet, og dermed udgør perfekte gaver til ham.

Var det noget med en vinkelsliber?

En ny vinkelsliber er et super godt bud på en gave til manden der har alt. Det alsidige værktøj kan bruges til mange forskellige opgaver, og er derfor et værktøj der bør være en fast del af værktøjskassen.

En vinkelsliber er fantastisk til de opgaver, hvor andre maskiner og almindelig knofedt må give op. Det kan f.eks. være når man skal skære i helt hårde materialer, som eksempelvis sten, jern eller beton.

Det kan du bruge en vinkelsliber til:

Skære i metal
Skære i sten og fliser
Slibning af klinger
Slibning af beton
Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af forskellige vinkelslibere. De kan fås i mange forskellige størrelse, og både med og uden ledning.

Se vores store udvalg af vinkelslibere.

En gave idé til ham der ønsker det perfekte snit - Kap-/geringssav

En ordentlig kap-/geringssav er gaven til ham, som gerne vil kunne lave perfekte snit hver eneste gang. Når man ejer en ordentlig en af slagsen, bliver den leg at skære i planker og lister, hvor man ganske hurtigt bliver en mester i sirlige og præcise snit. Når man først har prøvet at bruge en ordentlig kap-/geringssav, er det svært at vende tilbage til en tilværelse uden. Arbejdet bliver meget nemmere og meget sjovere.

Når du vælger en kap-/geringssav som gaven til ham, giver du i princippet to gaver i én. For en kap-/geringssav er en kombination af to værktøjer. Den har nemlig både kapsavens evner til hurtigt og effektivt at kappe brædder og lignende i perfekte snit, men den har også geringssavens evner, således at den kan lave snit i gering (ikke-vinkelrette snit).

Man indstiller bare snittet til sin ønskede vinkel, og så sikrer man et perfekt snit hver eneste gang. Den store præcision er også en af grundene til, at værktøjet bliver brugt i alt fra store byggerier til små gør-det-selv projekter. I hjemmet kan den bl.a. bruges, når der skal skæres nye lister, eller når der skal lægges en ny træterrasse så de sene sommeraftener kan nydes med god grillmad og dejlig vin. Hvis altså ikke du er ude og opleve sommeren på eksotiske rejsemål.

Udforsk vores udvalg af kap-/geringssave, og find den perfekte gave til ham.

Gør hverdagens projekter nemmere med en gave til manden der har alt

Med en skruemaskine får du en gave til ham, som vil gøre hverdagens små projekter til en leg. Mange små-opgaver i hverdagen indebærer nemlig at skrue ting fast, eller tilsvarende at skulle løsne ting. Eksempelvis når det nye billede skal hænges op, eller når det nye tv skal monteres på væggen.

Alternativet til en skruemaskine er ren og skær håndkraft i sammenspil med en manuel skruetrækker. Derfor vil en skruemaskine af ordentlig kvalitet gøre arbejdet meget mere effektivt og simpelt.

Skruemaskiner fås i mange forskellige modeller og varianter, hvorfor der nok bør være en til manden i dit liv.
Se vores udvalg af skruemaskiner.

En perfekt gave til far - En bordrundsav til de lange snit

Når den perfekte gave til ham skal findes, bør en bordrundsav også indgå i overvejelserne. Det smarte værktøj egner sig specielt godt til lange, præcise snit, hvor en håndholdt rundsav ofte vil være for upræcis. De kan bl.a. bruges til at skære i træ, metal, plast, plexiglas, samt meget andet.

Med en bordrundsav letter man arbejdet ganske betydeligt, og samtidig vil de blive løst hurtigere.

Se vores udvalg af bordrundsave, og find en god gave til ham.

Få den perfekte plæne med en ordentlig plæneklipper

Når du skal finde den perfekte gave til ham som er haveejer, er en plæneklipper et glimrende bud. Som haveejer er den således fuldkommen uundværlig, hvis man skal have en chance for at tæmme det til tider vildtvoksende græs. Den nemmeste vej til en flot og trimmet græsplæne er en ordentlig plæneklipper. Og en flot og trimmet græsplæne kan både give mere velvære hos en selv, men også respekt og anerkendende blikke fra ens naboer.

Så hvis manden i dit liv har en defekt plæneklipper, eller en der bare er slidt i bund, vil han helt sikkert blive glad for denne gave. Hos Dorch & Danola har vi plæneklippere til enhver have og ethvert behov. Så uanset om der skal bruges en akku plæneklipper eller en på benzin, om den skal være stor eller lille, kan du finde det hos os.

Udforsk vores udvalg af plæneklippere, og find gaven til manden der har alt.

En hækkeklipper der faktisk gør arbejdet for ham

Der er få have-opgaver som vækker mindre begejstring, end det at skulle klippe sin hæk. Hvis man har en gammel og sløv model, forstår vi også godt at begejstringen ikke er stor. Men det er også derfor vi mener, at en hækkeklipper er en oplagt gave til ham.

Men en ny model af høj kvalitet, vil det pludselig være nemmere end nogensinde før at holde styr på sin hæk. Resultatet vil nok endda også blive pænere end før. Hos os kan du finde hækkeklippere i forskellig størrelser, med forskellig sværd-længde og både med og uden ledning.

Så uanset hvad behovene er, kan du finde en hækkeklipper, som kan hjælpe med at holde hækken i skak hos manden i dit liv.

Find gaven til ham i vores store udvalg af hækkeklippere.

Køb gaven til ham hos Dorch & Danola

Find gaven til ham hos Dorch & Danola, og gør manden i dit liv til en gladere handyman. Vi er altid garant for værktøj af super høj kvalitet, og gør alt hvad vi kan, for at sikre tilfredse kunder.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalg eller specifikt værktøj, er du altid velkommen til at ringe på +45 66 15 50 40.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Odense, hvor vi gerne giver en kop kaffe og tager en snak om vind, vejr og værktøj.

Det kan også være, at manden i dit liv har givet udtryk for at ændre livsstil. Han har måske allerede taget hul på en ny hobby, men ønsker at tage hånd om sin personlige pleje. Mere specifikt kunne det være hans hud, som har brug for et boost.