Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Boremaskiner

Alt ud skal vide om skruemaskiner

Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv person, er en skruemaskine af høj kvalitet fuldkommen uundværlig. Den bør derfor være et fast inventar i ethvert værktøjssortiment.

Den kan f.eks. bruges til hænge billeder op, når du skal sætte dine nye lamper, eller når det nye fladskærms-tv skal monteres. Alt sammen opgaver hvor det havde været utroligt træls, hvis man skulle klare arbejdet manuelt med en skruetrækker.

Kort sagt er en skruemaskine et uundværligt værktøj til en lang række opgaver, og derfor bør du udforske vores store udvalg og finde en i høj kvalitet hos os.

Fordele ved en skruemaskine af høj kvalitet

Der er mange fordele ved anskaffe sig sin egen skruemaskine af høj kvalitet. Hvis man slet ikke har en på nuværende tidspunkt, får du en masse fleksibilitet ved at have din egen. Slut med at forhøre sig hos venner og bekendte, når du skal bruge en skruemaskine. Nu kan du bare hoppe direkte i arbejdstøjet og klare det selv.

Når du har en maskine af høj kvalitet, bliver arbejdet også langt nemmere, og du vil kunne klare det hurtigere og mere effektivt. Som regel vi alternativet til en skruemaskine nemlig være en skruetrækker. Derfor er det en stor hjælp, når du får assistance af maskinens motor, fremfor at skulle skrue noget i med håndkraft.

Slutteligt er det en kæmpe fordel, at der er et stort udvalg af forskellige maskiner. Det gør nemlig, at det er muligt at finde en maskine der passer perfekt, uanset hvilke præferencer og behov man har.

Stort udvalg af skruemaskiner fra de store mærker

Hos Dorch & Danola har vi nemlig et bredt udvalg af forskellige skruemaskiner af høj kvalitet. Vi forhandler maskiner fra nogle af de mest anerkendte mærker, og derfor kan du altid være sikker på høj kvalitet, når du handler hos Dorch & Danola.

Vi er Danmarks største enkeltforhandler af værktøj, og derfor kan du altid forvente et bredt udvalg, hvor der noget til ethvert behov og enhver præference.

Makita skruemaskine

Med en Makita skruemaskine går man aldrig galt i byen. Makita er garant for høj kvalitet, og det gør sig selvfølgelig også gældende for deres skruemaskiner. I vores udvalg af Makita skruemaskiner kan du både finde ‘rene’ skruemaskiner, samt bore-/skruemaskiner som både kan bruges til at skrue og bore.

Bosch skruemaskine

En Bosch skruemaskine skuffer aldrig. Tysk er nærmest synonym med kvalitet, og med en Bosch skruemaskine er du sikker på netop det. Udforsk vores forskellige Bosch skruemaskiner, hvori du også kan finde forskellige bore-/skruemaskiner.

Milwaukee skruemaskine

Gå på udgik i vores brede sortiment af Milwaukee skruemaskiner, og find modellen der passer til dine behov. Med en Milwaukee skruemaskine er du sikret høj kvalitet og et værktøj som vil gavne dig mange år ud i fremtiden.

Sådan vælger du den rigtige skruemaskine

Inden du køber din nye skruemaskine, er det vigtigt at du tænker over hvilke behov og præferencer du har, i forhold til anvendelsen af maskinen. Heldigvis er der mange forskellige varianter, så uanset hvilke præferencer og behov du har, bør det være muligt at finde en maskine der passer til.

Det skal du overveje inden køb af skruemaskine:

  • Hvilken type maskine du skal bruge

I vores udvalg kan du finde skruemaskiner med og uden akku, altså med eller uden batteri. Maskiner med akku er helt ledningsfri og derfor meget fleksible. Det gør den også dejligt nem at arbejde med, da den har stor bevægelsesfrihed.

Men hvis du skal arbejde med maskinen professionelt eller i hårde materialer, som kræver konstant og høj spænding, bør du nok vælge en variant med ledning. Generelt set leverer skruemaskiner med ledning nemlig en højere ydelse, og du risikerer ikke at løbe tør for strøm. Dermed kan du altså arbejde i længere stræk ad gangen, uden at tænke på hvor meget strøm der er tilbage. Dog er bevægelsesfriheden og fleksibiliteten ikke helt lige så stor.

  • Hvilket materiale vil den oftest skal arbejde i

Du kan med fordel også overveje, hvilke materialer du oftest vil skulle arbejde i, når du bruger din skruemaskine. I hjemmet vil en almindelig maskine kunne klare de fleste opgaver, men hvis du skal arbejde i meget hårde materialer, kan det kræve en slagskruemaskine, som kan levere ekstra høj spænding.

  • Hvor ofte den skal bruges bruges

Hvor ofte du skal bruge din skruemaskine, har også noget at skulle have sagt, i forhold til at vælge den rigtige model. En mindre maskine vil være rigtig fin til husbehov og små-opgaver, men hvis du skal bruge den ofte og til større opgaver, bør du overveje en maskine med mere styrke og drejningsmoment.

  • Hvilke ekstra-funktioner den skal have

Skruemaskiner kan fås med en række forskellige ekstra-funktioner, som kan være rigtig smarte. Du kan bl.a. finde funktioner som:

  • Indbygget LED-lys som gør det nemmere at se hvad du laver, selv når der er dårlig belysning.
  • Indbygget vaterpas så du er sikret at du holder maskinen vandret
  • Elektronisk indstilling af drejningsmoment

Køb din skruemaskine online hos Dorch & Danola

Køb din nye skruemaskine hos Dorch & Danola. Vi er din garant for værktøj af super høj kvalitet. Hvis du har nogle spørgsmål til udvalg eller specifikt værktøj, er du altid velkommen til at ringe på +45 66 15 50 40.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Odense, hvor vi gerne giver en kop kaffe og tager en snak om vind, vejr og værktøj.

Husk at udover skruemaskiner, har vi også et stort udvalg af meget andet værktøj af høj kvalitet. Se f.eks. vores udvalg af vinkelslibere eller udforsk vores udvalg af kap-/geringssave.

Se hvad vores tidligere kunder siger om os her.