Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bordrundsave - bygningssave

Bordrundsav til lange og præcise snit

Du finder bordrundsave både og uden understel samt i forskellige størrelser. En bord rundsav egner sig særligt til lange, præcise snit, hvor den håndholdte rundsav ofte bliver for unøjagtig. Med nogle af vores bordrundsave får du muligheden for at skære i både træ, metaller, skumplast, plexiglas, plast og meget mere. Maskinerne er kraftige og stabile, så du kan arbejde med en lang række forskellige materialer, snit og størrelser.

Mini bordrundsave til modelbyggeri

Mini bordrundsave til modelbyggere og andet godtfolk, der arbejder i små dimensioner. Bordrundsaven egner sig særligt til lange, præcise snit, hvor den håndholdte rundsav ofte bliver for unøjagtig. Med nogle af vores bordrundsave får du muligheden for at skære i både træ, metaller, skumplast, plexiglas, plast og meget mere. Maskinerne er kraftige og stabile, så du kan arbejde med en lang række forskellige materialer, snit og størrelser.

Mini bordrundsave til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af mini bordrundsave. Vi tilbyder mini bordrundsave til modelbyggeri fra Proxxon, der altd leverer i høj kvalitet. Var det ikke lige bordrundsaven, du skulle bruge til dit modelbyggeri, så tilbyder vi også andre typer maskiner, heriblandt mini boremaskiner, topnøglesæt, slibemaskiner og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige hobbyværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.