Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kap- & geringssave

Kap/geringssave til perfekte snit

Kap-/geringssaven er et uundværligt stykke værktøj, der har flere funktioner. Den kapper hurtigt reglar, brædder og stolper over i perfekte lige snit og i gering. Kap-/geringssaven kan både skære i store og små emner og den kan kappe træ over i vinkelret snit. De fleste kap-/geringssave leveres med udtræk og herved giver det mulighed for at saven kan tage en stor snitbredde, som oftest kan stilles i gering op til 47 grader.

Kap/geringssavens alsidighed

Den er kendetegnet ved, at den er nem at flytte rundt med og have med ind til sin arbejdsplads. En kap-/geringssav kan oftes kombineres med en arbejdsstation eller arbejdsbord, som giver en mere komfortabel arbejdshøjde.

Skærende værktøj til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af akku kap-/geringssave, men også med ledning fra de mest anerkendte mærker bl.a. MilwaukeeMetaboAEG, m.fl. Desuden tilbyder vi tilbehør i et stort udvalg. 

Har du akku- og el-værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af el- og akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kap/-geringssave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.