Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Sort Polyester Akrylblok, Rund 150x25mm. 

CraftProKits Sort Polyester Akrylblok, Rund 150x25mm

Sort Polyester Akrylblok, Rund 150x25mm. 

Varenummer (SKU): AX211363
lagervare
55,00 kr. 44,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med denne smarte blok kan du skabe smukke kuglepenne, som alle dine venner og familie vil blive misundelige på og skrive på ønskeseddelen. Med disse spektakulære blokke på 150 x 20mm kan du dreje penne med helt unikke design, der kommer til syne, som du drejer og polerer din vej igennem blokken. Dette er vejen til at skabe smukke kuglepenne, som er oplagt at give som gave til dine nærmeste. Put dem i en af de fine gaveposer, så har du den oplagte gave til en, du holder af.


Sådan kommer du bedst i mål med at dreje din kuglepen:

  • Bor ved lav hastighed
  • Brug et søjlebord
  • Hold spånen ren og sørg for at køle den med væske
  • Sporen holder på blokken, men støt gerne blokken med en ekstra holder, så den ikke brækker
  • Brug et skrabejern eller skrå mejsel
  • Tør til 400 grit efterfulgt af slibning med vand med en micro-mesh poleringsmiddel

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX211363*
Varenummer: AX211363

CraftProKits Sort Polyester Akrylblok, Rund 150x25mm

55.00 DKK