Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Record Power I Kvalitetsværktøj til lave priser

Record Power er lig med stærkt værktøj

Record Power har en lang og imponerende historie, der strækker sig over 100 år tilbage. De er etableret i Sheffield, hjertet af Storbritanniens stålindustri, hvor de har et misundelsesværdigt ry for at skabe værktøjer af høj kvalitet gennem mange års erfaring og uovertruffen viden inden for produktion og design. Selvom Record Powers etablering daterer langt tilbage, betyder det ikke, at de er bagrud på markedet. Record Power sørger nemlig for hele tiden at opdatere og forny deres design og følge med udviklingen på markedet. 

Record Power sørger altid for at være opdaterede omkring kvaliteten af deres maskiner og værktøj. Flere af Record Powers medarbejdere har været hos dem i mere end 40 år. Du kan altså være sikker på, at de har helt styr på alle processer, design og kvalitet. Med deres fokus på kvalitet er de fortsat i stand til at udvikle og forbedre deres produkter, så de kan tilbyde dig som kunde den bedste kvalitet og de bedste produkter. 

Et stort udvalg af grej til trædrejning fra Record Power

Record Power laver ikke blot drejebænke. De laver alt, hvad du skal bruge til at udarbejde alverdens projekter til trædrejning. Lige fra en indstillingslære med magnet til drejebænke i solid kvalitet og godt design. Record Power har også alt, hvad du skal bruge i form af klinger, slibehylstre, patronfilte, adaptere, spånsugere, slibesten og meget mere. Faktisk finder du næsten 400 af Record Powers produkter her hos Dorch & Danola. Det vidner om, at Record Powers arsenal af produkter til trædrejning er enormt.

Trædrejning er selvfølgelig Record Powers hovedfokus. og det afpsejles i deres produktsortiment. Mærket har en stor tradition indenfor udviklingen af maskiner og tilbehør til trædrejning. Det betyder, at når du køber en drejebænk eller anden stor maskine fra Record Power, så har du altid muligheden for at supplere dem op med det rette tilbehør, der passer til maskinen.

Få råd og vejledning hos Dorch & Danola

Det kan være en jungle, når man skal finde det rette udstyr til trædrejning. Der er så mange valg og så mange ting, man skal have med i sine overvejelser. Heldigvis har vi en masse kompetente medarbejdere, der ved en masse om værktøj og trædrejning. De sidder klar ved telefonen eller på mail til at rådgive dig. Du skal blot ringe på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected], så vender vi tilbage hurtigst muligt.