Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Laguna Tools

Laguna Tools - Stærke produkter til træarbejde

Laguna Tools blev grundlagt i Laguna Beach i Californien. Over tre årtier er gået, og Laguna Tools er nu markedsleder på det amerikanske marked for træbearbejdningsmaskiner. Introduktion af nye og innovative designløsninger kombineret med ekstraordinær høje kvalitetsproduktionsstandarder har gjort det muligt for Laguna at opnå et velfortjent omdømme både på deres hjemmemarked og over hele verden.

Laguna Tools tilbyder deres kunder et stort udvalg af forskelilgt værktøj til at arbejde med mange forskellige slags projekter i værkstedet. Her kan du være sikker på at få værktøj i den bedste kvalitet, der holder i mange år frem. Når det kommer til stærke maskiner til træarbejde går Laguna Tools forrest på markedet. Deres produkter er både prydet af et flot design og en stærk og innovativ udvikling. Hvad end du er på udkig efter en båndsav, en drejebænk, en bordrundsav, spånsuger eller andet, så kan du være sikker på, at du får god kvalitet.

Laguna Tools sælger løsninger til alle slags projekter

Gennem de sidste mere end 36 år har det været Lagunas mål at tilbyde sine kunder værktøj og maskiner i højeste kvalitet. Laguna Tools startede med at fokusere på trædrejning, men senere har de udvidet deres sortiment til at inkludere andre brancher som metal, plastik, skilte og mere. Laguna stræber efter at gøre alt, hvad de kan for at hjælpe deres kunder med at få succeshistorier med deres projekter. Laguna sælger nemlig løsninger.

Laguna forhandler alt til gør-det-selv manden eller -kvinden, der værdsætter god kvalitet, maskiner, der er nemme at håndtere og lang holdbarhed. Maskinerne er oplagte til at skabe mange forskellige spændende gør-det-selv-projekter på, eller til professionel brug hvis du er håndværker i din hverdag. 

Maskiner og værktøj til alle slags håndværkere

Hos Laguna Tools finder du værktøj til den seriøse håndværker, der skal yde på arbejdet eller til den dedikerede gør-det-selv-mand, hvis projekter kræver lækre maskiner og arbejdsprodukter. Laguna lancherede først deres CNC-maskiner og har sidenhen udvidet deres sortiment med andre innovative maskiner til trædrejning og andre spændende projekter.

Og især trædrejning og andet træarbejde er der, hvor Laguna Tools brillierer på markedet med stærke maskiner, der både er fede at se på og lækre at bruge. De flotte maskiner med den sorte farve, enkle design og fine detaljer passer ind i ethvert arbejdshjørne. Elsker du at arbejde med træ, finder du altså et stort udvalg af maskiner, der kan hjælpe dig med at have mange sjove timer i værkstedet. Det er bare lidt sjovere at arbejde på sin hobby, hvis værktøjet kører som smurt, som det gør med Laguna Tools.