Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Teknatool spændepatroner og andet trædrejningsudstyr

Teknatool kvalitetsværktøj til trædrejning

Teknatool er en international virksomhed, der siden 1980 har eksporteret et stort udvalg af kvalitetsværktøj til hele verden fra deres hovedsæde i New Zealand. Indtil videre har Teknatool været kendt for sit store udvalg af produkter indenfor gør-det-selv og træarbejde. Men sådan er det ikke længere. Teknatool har nemlig valgt at udvide deres sortiment og træder nu ind på markedet for metal, motorer og teknologi.

Og navnet Teknatool er da heller ikke noget, de blot har fundet på. Hos Teknatool er det netop teknologien, der er vigtig. De producerer og udvikler selv deres produkter, hvilket sikrer, at de hele tiden er med på markedet og kan tilbyde deres kunder den bedste løsning. Og ved at de udvikler sig fra at fokusere på træ og nu udvider deres produktsortiment, vil de teknologiske løsninger kun blive endnu bedre.

Fede produkter med god stil

Teknatool er cool. Og det er ikke bare noget, vi synes. De er nemlig med i Top 5 over de virksomheder, som har udviklet et af de mest innovative produkter i de seneste 25 år. De har vundet en pris for dette på baggrund af deres 4-kæbede spændepatron, som kunder verden over er yderst tilfredse med. Den finder du også i et hav af versioner her hos Dorch & Danola. 

Elsker du at bruge mange timer i værkstedet og arbejde med trædrejning og andre træprojekter? Så er Teknatools produkter helt sikkert noget for dig. Her får du nemlig god kvalitet og lang holdbarhed. Og så er deres produkter både fede se på og arbejde med. De er nemme at montere, holder længe og gør det endnu sjovere at arbejde løs i værkstedet.

Find dit værktøj hos Dorch & Danola

Synes du også, Teknatool har noget helt særligt over sig? Så er det helt sikkert pengene værd. Det er blandt andet derfor, vi har mere end 100 produkter fra Teknatool hos Dorch & Danola. Vi synes nemlig ikke, du skal snydes for de fede produkter fra det lækre mærke. Her finder du alt fra spændepatroner til søljeboremaskiner, bakker og drejebænke.