Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Milwaukee - El-værktøj & tilbehør

Stort udvalg af Milwaukee produkter

Milwaukee har produceret elværktøj og tilbehør til professionelle brugere i mange år. Mærket er populært og foretrækkes af mange på grund af dets funktionalitet og lange levetid. Hos Dorch & Danola A/S forhandler og lagerfører vi udvalgte maskiner af mærket Milwaukee og tilføjer jævnligt nye produkter til sortimentet afhængigt af, hvad vores kunder efterspørger. Hvis du går efter et bestemt produkt, som du ikke kan finde her, så kontakt os, så hjælper vi dig videre, så vi kan finde en løsning.

Hvorfor købe Milwaukee værktøj hos Dorch & Danola A/S?

Vi har i mange år specialiseret os inden for salg af blandt andet akkumaskiner, elværktøj, håndværktøj og diverse tilbehør til håndværkerindustrien. På vores webshop forhandler vi produkter af mange forskellige mærker, heriblandt Milwaukee. Her sælger vi alt fra skruetrækkersæt, pandelampe og lommelygte til slagboremaskine, støvsugere og meget mere. Vores brede udvalg af Milwaukee produkter stiller samtidig store krav til vores service i forhold til reparationer og garanti, idet vi ønsker at give vores kunder så høj en tilfredshed og service som muligt. Vi tilbyder vores kunder vores eget serviceværksted med kompetente medarbejdere, som hver dag arbejder for at hjælpe med diverse reparationer. I den forbindelse er vi stolte over at være udnævnt til et autoriseret garantiværksted for Milwaukee elværktøj, hvilket betyder, at vi kan give dig den bedste og mest specialiseret håndtering og reparation af jeres Milwaukee produkter.

Milwaukee værktøj - få fyldt din værktøjskasse

Et komplet værktøjssæt fra Milwaukee er et ‘must have’, hvis du i arbejdssituationer eller privat har brug for det mest grundlæggende værktøj. Vi tilbyder forskellige udgaver af værktøjssættet, som alle indeholder værktøj som for eksempel rundsav, vinkelsliber, skruenøgle osv. Derudover medfølger en taske til opbevaring af værktøjet. Kombokit er en god investering, hvis du vil kaste dig over et håndværkerprojekt og samtidig ikke ejer de mest grundlæggende elementer i værktøjskassen. Find vores kombokit her på hjemmesiden og få udpenslet, hvad du får med i købet, hvis du vælger denne komplette løsning.

3 års garanti

Disse værktøjer er blot få af de mange, vi tilbyder i vores sortiment fra Milwaukee. Få 3 års garanti på din nye Milwaukee maskine, når du køber værktøjet hos os. Få en udvidet garanti ved at registrere maskinen inden 30 dage efter køb ved at klikke her på Milwaukee registering. Hvis du har spørgsmål til vores varer, garantier og serviceområder, så er du velkommen til at skrive, give et kald eller besøge os i vores butik.

Læs evt. også vores afsnit om reparation af el-værktøj