Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tormek

Tormek vådslibere

Tormek vådslibere forlænger glæden ved dit værktøj gennem innovation og en brugervenlig slibemaskine.

Knive, sakse, økser, mejsler, stemmejern, sågar borebits, samt vinklede, buede og bugtende blade, hører under Tormeks slibeekspertise. Tormeks vådslibere kan slibe alt, og lynhurtigt, hvilket vidner om firmaets evne til at levere sliberedskaber til ethvert tænkeligt projekt med kant, både stort og småt.

Med over 40 års erfaring i branchen, som førende leverandør af vådslibere, er Tormek garant for et produkt, der giver deres kunder vedvarende fornøjelser med deres egne og nøje udvalgte værktøjer.

Hvem er Tormek?

I de spæde år af 1970erne savnede den svenske Torgny Jansson en tilfredsstillende slibemetode til sit værktøj. Han var frustreret over de muligheder han havde, og derfor skabte han sin egen slibemaskine, som dengang var drevet af rugbrødsmaskinen – den var hånddreven.

Slibemaskinen er derfor ikke kun affødt af Torgnys baggrund som mekanisk design ingeniør, der har leveret ekspertisen. Maskinen opstod, fordi Torgny selv følte et behov for et sådant redskab i sit eget værksted.

I begyndelsen blev det blot til nogle få maskiner fra Torgnys hånd; den første til sig selv, og efterfølgende, på baggrund af en populær efterspørgsel, til salg blandt venner, og Torgny øjnede straks mulighederne i at udvide hobbyprojektet til en forretning. Men der var ikke den store opbakning fra forhandlerne i hjemlandet, så Torgny søgte udenlandsk kapital, hvilket førte til en lynhurtig ekspansion, og efterfølgende international succes.

Fra hobby til og med industri

I 1973 grundlagdes Tormek, og navnet er en sammentrækning af Torgnys Mekaniska, som var firmaets oprindelige navn. I 1975 eksporterede firmaet til andre skandinaviske lande, og allerede i 1976 kunne Tormek bryste sig af at levere slibemaskiner til Tyskland og andre europæiske lande. I 1980erne udviklede systemet sig, og langsomt og opfindsomt, er vi nået frem til Tormeks vådslibemaskiner, der til dags dato stadig kan bryste sig af innovation og kvalitet.

Firmaets ekspansion har også begejstret på den anden side af Atlanterhavet hos amerikanerne, hvor Tormeks vådslibemaskiner har fået topkarakterer, med besyngende overskrifter som ”Tormek – The underdog” og ”Tormek – A different breed”.

Tormek har leveret kvalitetsprodukter med deres vådslibere i over fire årtier, og det svenske firma vil uden tvivl fortsætte med at sætte ny standarder for industrien.

Brug for en Tormek vådsliber?

Har du brug for et slibeinstrument, der holder længe og passer på dit værktøj? Så er Tormeks vådslibere det helt rette redskab til dig, der vil have fuld kontrol over hvor skarpt dit eget værktøj skal være, og ønsker at det skal holde længe.

Tormek producerer hæderkronede vådslibemaskiner, som både den professionelle håndværker og hobbyentusiasten sværger ved. Tormek excellerer med deres patenterede serie af vådslibere, der giver alle skarpe genstande muligheden for at opnå et nyt liv.

Firmaet er ikke kun leverandør af sliberedskaber, men af en filosofi om at selvgjort er velgjort, og at vi vælger værktøj og redskaber for livet; værktøj og redskaber som vi knytter os til, værktøj og redskaber som får en personlig værdi, og som derfor bør vedligeholdes, så de kan benyttes igen og igen.

Alsidigt slibearbejde

Tormeks vådslibere lover en brugervenlig oplevelse, og et professionelt samt præcist resultat, uanset om man er håndværker, kok, hobbyist, eller anden form for skarp entusiast. Tormek leverer selvfølgelig også tilbehør, som giver brugeren ekstra selvbestemmelse, samt forskellige modeller, egnet til mange forskellige behov, lige fra industrien til hjemmeværkstedet.

Med en vådsliber fra Tormek er du lovet et knivskarpt resultat hver gang, og en maskine som du vil finde glæde ved mange år i fremtiden.

Med Tormeks vådslibere samt tilbehør, opnår man ikke kun et præcist og langvarigt resultat, men også en alsidig maskine, der med det rette tilbehør også egner sig til udformning af træ.

Tormeks vådslibere anses til at være et essentielt redskab hos enhver, der passer på sit eget værktøj, hvor brugere reporterer om levetider på over 10 år af maskinerne. Spar penge og ressourcer, og opnå et resultat, der lever op til dine egne høje krav.

Tormek diamantslibesten og andre typer slibesten

Tormek er leveringsdygtig af flere størrelser af slibemaskiner, der hver især opfylder forskellige slibebehov. Maskinerne kan udstyres med Tormeks Jig-system, der letter slibeopgaven og øger kontrollen over processen, Tormeks slibestenshjul, som findes i forskellige udgaver og, igen, efter behov.

Blandt Tormeks udvalg af slibesten findes også deres berømte diamantslibesten, der med dets hårdføre materiale kan slibe stort set alle typer af materialer, og leveres i tre forskellige kornvariationer: Grov på 360 korn, fin på 600 korn og extra fin på 1200 korn.

Selvsagt følger muligheden for at slibe og hvæsse med varierende grovhed hos Tormek. Faktisk findes muligheden i en enkelt sten, som for eksempel Tormeks SG-200 slibesten, der leveres som standard til Tormek T4.

SG-200 slibestenen kommer med to forskellige slags kornet slibemuligheder i samme sten: effektiv slibning ved 220 korn, og fin overfladefinish svarende til 1000 korn i samme sten. Se også Tormeks ultra fine SJ-250 japansk-inspireret slibesten på 4000 korn, som er ideel til at hvæsse knive, sakse, stemmejern og lignende.

Tormek hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola går vi ligeledes ind for Tormeks filosofi. Vi fører derfor et udvalg af det svenske firmas innovative, funktionelle og kvalitative vådslibemaskiner, der, med blandt andet diamanthjul som slibesten og indstilleligt gearsystem i maskinen, giver fuld kontrol over slibeprocessen, og dermed skarpheden og det ønskede resultat.

Hvorfor vi fører Tormek Vådsliber T4, Tormek Vådsliber T8 Original og Tormek Vådsliber T8 Custom. Hertil kan vi også levere slibehjul, slibejigs, universalstøtte, holdere, slibepasta, afretter til slibesten og meget andet originalt kvalitetstilbehør til Tormeks vådslibere.

7 ÅRS GARANTI på alle Tormek's vådslibere

Køb Tormek vådsliber & tilbehør online hos Dorch & Danola.
Tormek vådslibemaskiner er det perfekte værktøj til slibning af høvljern, stemmejern, økser, knive og sakse o.lign.

Vådslibemaskinerne er udviklet til den professionelle håndværker og den krævende gør-det-selv mand, som kræver høj kvalitet og nøjagtighed til sine slibeopgaver.

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid hele udvalget af vådslibere, tilbehør og så lige lidt ekstra fra Tormek. Dorch & Danola A/S lagerfører alle Tormek's produkter, vi udvider løbende vort sortiment, så det matcher vores kunders behov.

Tormek vådslibere benytter JIG/holde system, men er også ideel til frihåndsslibning.


Bliv din egen skærsliber - Tormek artikel