Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool værktøj til faste lave priser hos Dorch & Danola

Festool er en værktøjsproducent, som producerer tysk kvalitetsværktøj. Festool producerer mange forskellige typer af værktøj. Du kan på denne side se hele vores udvalg af kvalitetsværktøj fra producenten Festool.

Hvad er Festool?

Festool er som sagt en tysk værktøjsproducent, som er startet og har base i Wendlingen i Tyskland. Den kæmpe værktøjsproducent, har været i gang i over 90 år. De startede i 1925 med at producere værktøj til træarbejderindustrien, men begyndte hurtigt at lave værktøj til mange andre brancher.

En af de ting som kendetegner Festools værktøjsudvikling bedst, er at de altid tager udgangspunkt i dig som slutforbruger, når de designer og udvikler deres værktøj. Derfor vil værktøj fra Festool, altid føles som om det er skræddersyet til dine hænder.

Stort udvalg af Festool værktøj

Hos Dorch & Danola, har vi et kæmpe udvalg af alle typer værktøj fra producenten Festool. På denne side kan du finde, Festool værktøj som f.eks. dyk- og rundsave, slagboremaskiner, rund- og bordsave, Rundsav, fræserjernoverfræsere, bore- og skrumaskiner og meget mere.

Autoriseret Festool forhandler

Hos Dorch & Danola har vi igennem mange år haft et godt samarbejde med Festool, hvilket også betyder at vi er blevet til en ’autoriseret Festool forhandler’. Vi har derfor også Danmarks bredeste sortiment når det kommet til kvalitetsværktøj fra Festool.

Som autoriseret Festool forhandler, giver vi dig også den store fordel at vi både servicerer og reparerer, dit Festool værktøj. Dette gør vi på vores helt eget serviceværksted i Odense.

Festool service-all-inclusive

Når du køber et Festool værktøj hos Dorch & Danola, kan du GRATIS registrere dit køb, og derved få vores ’Festool service all-inclusive’. Med Festool service all-inclusive, får du en masse fordele. Herunder kan du læse nogle af de mange fordele du får:

  • Tilfredshedsgaranti – tilfreds eller pengene tilbage*
  • 3 års fri reparationsservice
  • 3 års tyveriforsikring
  • 10 års reservedelsgaranti

Derfor anbefaler vi dig at du registrerer dit Festool værktøj, når du køber det. Du kan registrere dit Festool værktøj her.

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så kan du på vores 1500 m2. store showroom og butik i Odense, få lov til dette.

Hent selv eller få dit Festool værktøj leveret

Når du handler Festool værktøj hos Dorch & Danola, kan du altid selv vælge, om du vil have dit værktøj leveret, eller om du selv vil komme og hente det, på vores lager i Odense.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.

Se evt. også vores udvalg af bits.