Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Wera

Når du køber værktøj fra Wera, får du tysk værktøj af super høj kvalitet

Det tyske firma med base i Wuppertal er specielt kendt for deres skruetrækkersæt og bitssæt, men sortimentet af produkter spænder meget bredere end det. Det er værktøj produceret med fokus på både design og funktionalitet, hvilket de også har vundet flere priser for de sidste par år.

Wera er et firma, hvor innovation og nytænkning er i højsædet. De stiller sig aldrig tilfreds med gældende standarder og prøver hele tiden at videreudvikle deres produkter. Den vej igennem går de efter at skabe værktøj, som er med til at gøre brugernes liv både lettere, sikrere og ‘full of joy’, ved at tænke anderledes og sætte spørgsmålstegn ved, hvordan vi bruger værktøj og hvordan værktøjet passer ind hos os.

Kort sagt er værktøj fra Wera synonym med høj kvalitet

Derfor er vi også super glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af værktøj fra det tyske firma.  

I dag har Wera et katalog på over 3.000 forskellige stykker værktøj, med alt inden for skrueværktøjer. Dette tæller gaffelnøgler, skraldenøgler, skruetrækkere, bits, topnøgleindsatser og meget andet til enhver tænkelig skruesituation.

Ofte ses værktøjet i kombinationer, som for eksempel med deres Joker-serie gaffelnøgle og ringskraldenøgle. Eller med deres Koloss hammer og skraldenøgle i én, under deres Zyklop-serie.

Wera kan også bryste sig af at tilbyde et væld af værktøjssæt i mange størrelser, hvor du finder det mest nødvendige. Wera værktøjssæt henvender sig i sæt med redskaber til mange forskellige behov, fra cykler til betonarbejde.

Og hvis du sidder som elektriker, eller har behov for at udføre elektrisk arbejde, så er der ingen grund til at føle sig snydt. Wera specialiserer sig i værktøj til elektrikere, med deres VDE-certificerede serie af skruetrækkere og andet, der sikrer dig et stødsikkert arbejde med elinstallationer.                      

Wera værktøj er gedigen tysk kvalitet

Siden grundlæggelsen i 1936 har Wera forsynet både professionelle og gør-det-selv-folk med produkter, de kan stole på. Få ting er mere irriterende, end når man står med værktøj, der svigter. Det tør vi godt garantere, at du ikke vil opleve med værktøj fra Wera.

Prisvindende værktøj

Wera har gennem snart 20 år vundet adskillige priser for deres innovative værktøj og design af det, og man forstår hurtigt øjekast hvorfor. Wera befinder sig i øjenhøjde med brugerne af deres værktøj, og det mærker man lige så snart man står med Wera værktøj i hånden.

Wera værktøj er kendt for deres ergonomiske Kraftform håndgreb på skruetrækkerne – den genkendelige grønne markering også kaldet ’kronen’. Kraftform håndgrebet giver ikke kun et fast greb om værktøjet, det skåner også hænderne og sørger for at arbejdet forløber behageligt.

Innovation i detaljerne

Værktøjsproducentens øje for brugerne strækker sig dog meget længere, og man ser, at et enkelt stykke værktøj er designet helt ned i detaljerne for at lette vores arbejdsproces. Vi behøver blot at se på funktioner som Wera 2go, der gør det nemt at transportere og opbevare Weraværktøjet i slidstærke kanvasbeholdere.

Eller Weras Take it easy-værktøjsmarkering efter størrelse, der sikrer, at du nemt kan finde det stykke værktøj du har brug for.

For slet ikke at nævne Weras BiTorsion bits, der er designet til at give dig bits der holder længe. BiTorsion designet sørger for at aflaste belastningen fra skruemomentet, ved at føre kraften ud i en blødere del af bitten, så man undgår at overbelaste og forvrænge bitten.

Der er som sagt kræset for detaljerne hos Wera, og det kommer alt sammen værktøjsbrugerne til gavn.

Find skruetrækkersæt, bitssæt og meget andet godt værktøj fra Wera

Wera er nærmest verdenskendt for deres fantastiske skruetrækkersæt og bitssæt. Kom og se de mange produkter vi fører hos Dorch & Danola i vores fysiske butik på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense, hvor du har mulighed for at få et personligt indtryk af, hvorfor Wera er blevet til en livsstil for så mange loyale brugere af Weras værktøjssortiment.

Her kan du også få et indtryk af, hvorfor Dorch & Danola har besluttet sig for at føre Weras produkter. For ligesom Wera, tror vi på, at værktøjet kan være en personlig forlængelse, og at det derfor bør vælges med omhu.

Livsstil og værktøj

Wera kalder sig selv for ‘tool rebels’, fordi de elsker at være innovative og rykke på standarderne for, hvad værktøj kan. På deres fabrikker har de således en masse ‘tool rebels’, der hver eneste dag går på arbejde med en mission om at løse de problemer, som både professionelle og hverdags-håndværkere støder på.

Fans af Wera har også taget rebellen til sig, og lader sig blandt andet tatovere med et særligt Tool Rebels-logo, for at vise hvor dedikeret de er til firmaet.

Det er svært at benægte Weras indflydelse på deres brugere, men det er et gensidigt forhold af lidenskabelige medarbejdere og engagerede fans. Det skyldes uden tvivl firmaets evne til at producere kvalitetsværktøj med løsninger på mange af vores endnu unavngivne problemer.

Med Wera hersker der ingen tvivl. Med deres kvalitet og innovation til den bevidste værktøjsbruger, er et valg af Wera værktøj et tilvalg af et lettilgængeligt og yderst brugbart værktøj, men også en mulighed for at være med i en familie af engagerede værktøjsentusiaster.

Til slut er der blot at spørge: er du klar til at tage springet og blive en Tool Rebel? 

Levering lige til døren

Når du har bestemt dig for, hvilket værktøj fra Wera du skal bruge, bestræber vi os på at sende hurtigst muligt, så din ventetid bliver kortest mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop. 

Udover værktøj fra Wera forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Sydvesta og KGK.  

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har hvad du leder efter. 

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.