Fynske Olier - Kvalitetsolie til oliering af træ inde og ude

Filter

38 vare(r)

pr. side

FYNSKE OLIER er navnet på en olieserie fra Dorch & Danola A/S.

Dorch & Danola A/S har mere end 60 års erfaring med produktion af olier til træindustrien. Vi bruger kun de bedste råvarer. Gennem en omfattende kvalitetskontrol sikrer vi, at alle led i processen har samme høje standard. Fynske oliers produkter skal leve op til den moderne og krævende forbrugers forventninger om gode kvalitetsvarer.

Olieserien Fynske olier omhandler Bio-olie, Bio-voksolie, Paraffinolie, Vaselineolie, Rå-linolie, Raffineret-linolie, Koldpresset-linolie, Hvidolie, Honningfarvet olie, Udeolie med eller uden farve, samt plejeserier til vedligeholdelse og rengøring af træ.

Vi producerer olier til både indendørs og udendørs brug, uanset om træsorten er løvtræ, nåletræ eller eksotisk hårdttræ. Olierne leveres i 1 ltr og 2½ ltr blikdåser samt 5 ltr, 25 ltr, 210 ltr og 1000 liters plastikdunke.

Målet med FYNSKE OLIER er, at både private gør-det-selv folk, professionelle håndværekere og industrien med hang til træ, skal stifte bekendtskab med FYNSKE OLIER, og dermed oliernes fantastiske egenskaber, og ikke mindst de særdeles konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på Fynske olier på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Fynske olier til gode priser herunder.

Læs mere
Læs mindre