Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Træolie - Kvalitets træolie til oliering af træ indendørs og udendørs fra Fynske Olier

Hvis dine træmøbler blevet trætte og kedelige at se på, eller hvis din træterrasse mangler sin vanlige glød, er det formentlig fordi du har glemt at oliere dem med træolie. Men med en omgang træolie vil dine forskellige træmøbler hurtigt igen finde deres specielle glød og farve.

Hvis ovenstående er tilfældet for dig, bør du tage et kig i vores store udvalg af Fynske Olier. Fynske Olier er nemlig navnet på vores egen olieserie, hvori du bl.a. kan finde flere forskellige varianter af træolie.

Hos Dorch & Danola A/S har vi mere end 60 års erfaring med produktion af olier til træindustrien. Vi bruger kun de bedste råvarer, og gennem en omfattende kvalitetskontrol sikrer vi, at alle led i processen har samme høje standard. Fynske Oliers produkter skal nemlig leve op til den moderne og krævende forbrugers forventninger om gode kvalitetsvarer.

Målet med Fynske Olier er, at både private gør-det-selv folk, professionelle håndværkere og industrien med hang til træ, skal stifte bekendtskab med Fynske Olier, og dermed oliernes fantastiske egenskaber, og ikke mindst de særdeles konkurrencedygtige priser.

I Fynske Oliers serie af plejeprodukter til træ finder du produkter som endetræs-forsegler, Plejeolie, Hårdttræsolie, Trærens, Køkkenbordsolie, Udendørs Træolie, raffineret linolie, møbelolie og meget mere.

Hold dine træmøbler pæne mange år frem med den rigtige træolie

Træolie kan altså være en vital medspiller i forhold til at holde din træmøbler pæne som årene går. Træmøbler er nemlig mere skrøbelige end så mange andre møbler i andre materialer. Derfor bliver det også nemmere slidt og kedeligt at se på. Du kan heldigvis nemt give dine træprodukter en overhaling ved at bruge en kvalitetsolie til træ.

Bredt udvalg af træolie til indendørs og udendørs brug 

Hos Dorch & Danola kan du altid finde et bredt udvalg både udendørs og indendørs træolie fra Fynske Olier. Derfor kan vi altså være med til at give dine træmøbler ekstra glød. Og det gælder uanset om møblerne har stået ude i haven eller på terrassen, eller hvis de har stået inde i spisestuen.

Eksempelvis kan du med en Udendørs Træolie fra Fynske Olier behandle din terrasse, hegn, havemøbler eller andet udendørs træ. Med en udendørs træolie i natur bevarer træet sine smukke strukturer, men beskyttes og får glød. Den Udendørs Træolie er oliebaseret, hvilket betyder, at den trænger ind i træet og beskytter det, så træet bliver mættet, og vandet preller af. Olien er god til både grunding, opfriskning, pleje og slutbehandling af alle typer udvendige træoverflader. Men har du fx. har et flot plankebord stående i stuen, så er det også vigtigt med den rette vedligeholdelse. Her vil en plankebordsolie fra Fynske Olier være et oplagt valg.

Udendørs og indendørs træolie med farve

Uanset om du vælger udendørs eller indendørs træolie, kan du vælge varianter uden farve eller med farve. Mange vælger ofte de farveløse varianter, men træolier med farve kan faktisk være et rigtig godt valg, hvis du gerne vil matche træmøblernes farve med den stil du har i resten af hjemmet. Samtidig er træolie med farve også ekstra godt til at beskytte mod solens stråler, da der er farvepigmenter i træolien.

Få kompetent vejledning til at vælge den rigtige træolie

Det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige træolie til din træoverflade, som giver den ønskede effekt, farve og beskyttelse. Hos Dorch & Danola har vi kompetente medarbejdere, der ved alt hvad der er værd at vide om god træbehandling. 

Så hvis du er i tvivl er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vægter nemlig service højt, og derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot

Du kan fange os på telefon 66 15 50 40 eller på mail [email protected]. Alternativt kan du også komme forbi i butikken til en kyndig snak om de mange muligheder for god træbehandling.