Facebook Pixel
Tormek Manual HB-10 Svensk giver dig grundlæggende information om slibning og forskellige teknikker. 
Tormek Manual HB-10S Svensk
Tormek Manual HB-10 Svensk giver dig grundlæggende information om slibning og forskellige teknikker. 
Varenummer (SKU): HB10S
Fjernlager
359,00 kr. 287,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek HB-10 Håndbog - Vådslibning og slibning af skærende værktøj

Tormeks manual følger med hver maskine. Det giver dig grundlæggende information om slibning og forskellige teknikker, samt brugerinstruktioner og værdifulde tip til hver jig, og hvordan du sliber specifikke værktøjer.


Over 600 detaljerede tegninger viser trin for trin hvordan man sliber forskellige værktøjer med den unikke Tormek-metode. Det opdaterede design med ringbinding og plastikomslag giver dig mulighed for let at have bogen tæt ved hånden til reference, mens du prøver nye jigs. 


Generelt om forkant værktøjer

Den første del gennemgår: Forskellen mellem slibning, kantvinkel og fasevinkel, tørslibning og vådslibning, lodrette og vandrette slibemaskiner, konkav slibefase, sliberetning og slibetryk, brunering og polering, samt forskellige teknikker til komplicerede former. Denne første del giver dig en generel forståelse af slibning og de faktorer, der påvirker resultatet. 


Tormektips, instruktioner og vedligeholdelse

Den anden del, som også er hoveddelen, gennemgår instruktionerne for hvert Tormek-look og tilbehør sammen med nyttige tip til vedligeholdelse og brug. Hvis du ved, hvilken jig du vil se nærmere på - gå ikke glip af produktindekset på sidste side, det er en genvej, der sparer dig tid. 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: HB10S

Tormek Manual HB-10S Svensk

359.00 DKK