Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Wera 950/9 Hex-Plus sekskantnøglesæt multicolour er et praktisk farvekodet vinkelnøglesæt. Farvekoderne gør det nemt og hurtigt at få fat i den rigtige størrelse nøgle under arbejdet. 


Wera unbrakonøglesæt 950/9 multicolour Metrisk - 9 dele

Wera 950/9 Hex-Plus sekskantnøglesæt multicolour er et praktisk farvekodet vinkelnøglesæt. Farvekoderne gør det nemt og hurtigt at få fat i den rigtige størrelse nøgle under arbejdet. 


Varenummer (SKU): 05073593001
lagervare
175,00 kr. 140,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Wera unbraconøglesæt 950/9 Hex-Plus Multicolour, metrisk, BlackLaser - 9 dele

Kvalitets Wera unbraconøglesæt med farvemarkeret komfortable plastikbeklædning. Derved får man hurtigt fat på værktøjet og det ergonomiske og bekvemme greb skåner også hænderne ved lave temperaturer. Slitagefrit clip-materiale til varigt sikkert hold på vinkelnøglerne samtidig med, at de let tages ud. Hex-Plus-profilen giver større kontaktflader i skruehovedet. Kærveffekten reduceres derved til et minimum, ødelæggelsen af skruehovedet eliminieres næsten. Kuglen på den lange arm tillader sikkert arbejde også i vanskelige montagesituationer. BlackLaser-overfladebehandlingen sørger for fremragende overfladebeskyttelse, og også mod korrosion, og for lang levetid. Laserpåført og derved slitageresistent størrelsesmarkering på vinkelnøglen, gør at man hurtigt har fat i den rigtige.

Indeholder:

1 stk. 1.5 x 90 mm
1 stk. 2 x 101 mm
1 stk. 2.5 x 112 mm
1 stk. 3 x 123 mm
1 stk. 4 x 137 mm
1 stk. 5 x 154 mm
1 stk. 6 x 172 mm
1 stk. 8 x 195 mm
1 stk. 10 x 224 mm


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*05073593001*
Varenummer: 05073593001

Wera unbrakonøglesæt 950/9 multicolour Metrisk - 9 dele

175.00 DKK