Facebook Pixel

Denne Halder mukkert er opbygget med 2 forskellige slagflader i henholdsvis i gummi og superplastik. 

Halder SIMPLEX mukkert 3027 Ø100 gummi og superplastik.

Denne Halder mukkert er opbygget med 2 forskellige slagflader i henholdsvis i gummi og superplastik. 

Varenummer (SKU): 3027.100
lagervare
1.595,00 kr. 1.276,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Halder mukkert / Forhammer i SIMPLEX-serien 3027 tilbyder en indsatskombination af gummi / superplastik. En uundværlig ledsager til et stort antal anvendelser. Denne version har et hoved diameter på Ø 100 mm, en totalvægt på 5.350 g og en total længde på 100 cm.

Ultra slidstærk, støddæmpende og lugtfri, medium hård gummiindsats (serie 3202) giver en meget længere levetid end en konventionel gummihammer.

Den superplastiske indsats (serie 3207) giver mulighed for en kraftigere slagkraft end gummiet. Det er en medium hård plastindsats lavet af ekstruderet og ekstremt homogent materiale. Sammenlignet med sprøjtestøbte plastindsatser er den derfor betydeligt mere slidstærk og holdbar.

Huset er lavet af støbejern og leveres med en integreret håndtagsbeskyttelsesmuffe, der giver et højt niveau af brudmodstand.

Det langfibrede og ultraholdbare hickoryhåndtag er lakeret og formet ergonomisk. I overensstemmelse med det smarte SIMPLEX-princip er alle komponenter udskiftelige og kan eftermonteres. Dette betyder besparelser i både penge og ressourcer.

Produktegenskaber:
• SIMPLEX mukkert med indsatskombinationen af gummisammensætning (sort, medium hård, støddæmpning, lugtfri, slidstærk) / superplastisk (hvid, medium hård, meget holdbar).
• Støbejernshus med integreret håndtagsbeskyttelsesmanchet og fremragende brudmodstand.
• Langfibret og ultraholdbart hickoryhåndtag, lakeret og formet ergonomisk.
• Alle dele kan udskiftes/eftermonteres, hvilket resulterer i store besparelser i omkostninger og ressourcer.
• Fås i D80 mm (totalvægt på 3.170 g) og D100 mm (samlet vægt på 5.350 g).
• Ø 80mm-versionen fås også med gummiindsats med "Stand-Up".

Indsatserne/slagfladerne kan udskiftes. Indsatserne/slagfladerne kan udskiftes.

Anvendelsesområder
Havearbejde og landskabspleje, brolægning, opsætning af kantsten, opsætning af L-sten, murer- og trappearbejde, hegnskonstruktion, inddrivning af stålkiler, stilladskonstruktion, teltkonstruktion, tømrerarbejde,
præfabrikeret husbyggeri, opsætning af tagspær.

Denne hammer har en speciel slagindsats med en base indbygget i huset.

Tekniske data
Ø 100 mm
Længde 1000 mm
Længde hoved 200 mm
Vægt 5350g

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*3027.100*
Varenummer: 3027.100

Halder SIMPLEX mukkert 3027 Ø100 gummi og superplastik.

1,595.00 DKK