Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

 
3M afdækningstape - malertape 3434 i 19, 25, 38 eller 50 mm
 
Varenummer (SKU): 563434XX
+4 varianter
Kun %1 tilbage
Fra 35,00 kr. 28,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
3M blå malertape 3434 til afdækning i 19 mm, 25 mm, 38 mm eller 50 mm.
3M 3434 Aqua malertape er en af de bedste og mest holdbare af slagsen.
3M blå malertape har en god modstandsdygtighed overfor vand og har en god vedhæftning på mange materialer, selv på grove overflader.
Tapen tåler både vand på rygmateriale og klæbestof samt vandbaseret basefarve og klarlak.
Afdækningstapen virker også godt, hvor malertapen udsættes for UV-lys, fugt og opløsningsmidler.
Tapen er god til tunge papirafdækninger og klistrer godt på både gummi, silikone og plastikdele.
Den efterlader ingen klæbestofsrester og brænder ikke fast ved brug af IR-lampe.
3M afdækningstape 3434 tåler varme op til 110°C og tåler 2 brændinger i varmeovnen i op til 60 min.

Tekniske data:
Type glat papir
Klæbemiddel akryl
Tykkelse 0,18 mm
Max temperatur 110°C (60 min)
Farve blå
Længde 50 m


3M afdækningstape 3434 til bilpleje
Med en god afdækningstape slipper du for at spilde på bilens gummi lister. 3M blå afdækningstape 3434, er ganske enkelt den bedste på markedet og en af de mest brugte afdækningstape i bilindustrien.
Den specielle lave klæbeeffekt, vil ikke forsvinde, selv når de er våde, eller har efterlade ubehagelige rester
På en rulle 50 m kan du afdække flere biler.
3M tapen 3434 er en perfekt tape, til at beskytte plastik og gummi før håndpolering eller maskinpolering. Tapens specielle klæbeffekt forsvinder ikke, selv når tapen bliver våd og tapen efterlader ingen ubehagelige klæbe rester.
3M afdækningstapen er: Modstandsdygtig over for alle former for polermidler og modstandsdygtig over for alle former for forsegling og voks.
3M tapen er Let at forme efter bilens kurver uden at sprække. Men vigtigst af alt, den slipper ikke før du er færdig. En uundværlig del af god bilpleje og alle pengene værd.


Fordele ved 3M afdækningstape:

Balanceret elastisitet. Komplekse overflader så som skarpe kurver og andre ujævnheder kan let afdækkes uden at tapen har behov for genplacering eller løfter sig fra overfladen.
 
Skarp malekant. Nogle afdækningstapes efterlader en takket og uskarp malekant, der som regel har behov for at blive lappet. 3M afdækningstape har et tyndt og glat rygmateriale, der resulterer i en skarp malekant hver gang.
 
Ingen limrester. Limrester kan skabe store problemer, når det er tid til at fjerne tapen efter at have malet, og kan betyde tabt produktionstid. Konstruktionen af 3M afdækningstape gør, at det er let at fjerne tapen i et stykke uden, at der efterlades limrester.
 
Formbarhed. På grund af sin konstruktion er 3M afdækningstape meget formbar på ujævne overflader og rundt om hjørner.

     

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*563434XX*
Varenummer: 563434XX

3M afdækningstape - malertape 3434 i 19, 25, 38 eller 50 mm

35.00 DKK