Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig

Den robuste 4-trins metalgearkasse i Festool QUADRIVE TDC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og tåler desuden høj belastning.


Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TDC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!


Festool Akku bore-/skruemaskine TDC 18/4 5,2/4,0 I-Plus-SCA i Systainer3

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig

Den robuste 4-trins metalgearkasse i Festool QUADRIVE TDC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og tåler desuden høj belastning.


Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TDC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!


Varenummer (SKU): 576766
lagervare
4.500,00 kr. 3.600,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Lad dig ikke rive med! 
Festool akku bore-/skruemaskine TDC 18/4 QUADRIVE med det unikke KickBackStop, som beskytter dit håndled hvis værktøjet blokeres. 

Har du nogensinde prøvet at en bore-/skruemaskine pludselig sætter sig fast eller blokeres? Så ved du, at der kan opstå en farlig vridning af håndleddet. Står du på en stige kan du faktisk miste balancen. Men det kan det intelligente KickbackStop forhindre. KickBackStop minimere risikoen for at komme til skade ved et tilbageslag eller vrid.

Ren kraft, doseret i 4 gear
Festool bore-/skruemaskine TDC 18/4 5,2/4,0 I-Plus-SCA er kraftfuld og alsidig, samt med 4 gear til enhver opgave. Med det bedste skiftekoncept, du nogensinde har betjent. Uanset om der arbejdes i træ eller metal, er TDC ekstremt robust og har med sin kulfrie EC-TEC-motor en enorm belastningsevne og udholdenhed. De mange forsatser i kombination med perfekt afstemt tilbehør gør QUADRIVE til en uovertruffen bore-/skruemaskine med et utal af anvendelsesmuligheder. Og den farlige vridning af håndleddet ved pludselig blokering af indsatsværktøjet? Vores intelligente KickbackStop minimerer risikoen for at det sker. Prøv den: den bedste bore-/skruemaskine, Festool nogensinde har konstrueret!

Highspeed og samtidig robust
Den robuste 4-trins metalgearkasse i QUADRIVE giver enorm kraft og høje omdrejningstal og tåler desuden høj belastning. Det helt optimerede skiftekoncept giver hurtige og kontrollerede gearskift direkte fra et gear til et andet. Den seneste generation kulfrie EC-TEC-motor giver et højt arbejdstempo og perfekte boreresultater.

Uovertruffen alsidighed
Talrige forsatser kombineret med perfekt afstemt tilbehør gør TPC til den mest alsidige slagbore-/skruemaskine – uovertruffen i sin klasse. Det smarte FastFix-system tillader hurtig udskiftning af forsatserne uden brug af værktøj – til fleksibel bring, skruning, vinkelboring og vinkelskruning. Med dybdeanslaget og excenterforsatsen er det endvidere muligt at skrue med dybdebegrænsning og tæt på kanten.

Kompakt med ekstra sikkerhed
Selv om den strutter af kraft, ligger TPC perfekt i hånden takket være dens udmærkede grebsergonomi og den korte konstruktion. Og for at det ikke bliver farligt: Det elektroniske KickbackStop minimerer risikoen for, at håndleddet vrides rundt, hvis maskinen pludseligt sætter sig fast.

Styrker og fordele
  • Kraftfulde til skrue- og borearbejder med store diametre, hurtige til højt arbejdstempo ved små diametre.
  • Maksimal ydelse: Med den kraftfulde og kulfrie og dermed slidstærke EC-TEC-motor.
  • Robust: Uopslidelig 4-trins metalgearkasse, desuden fuldt ud forsikret under Festools Services omfattende serviceydelser.
  • QUADRIVE med 4 gear til enhver arbejdssituation: Fra skruning med et drejningsmoment på 50 Nm i 1. gear til præcisionsboring med 3.600 o/min i 4. gear.
  • Alsidig: Med FastFix-systemet skifter du hurtigt og værktøjsfri mellem at bore, skrue, vinkelbore og vinkelskrue.
  • Med dybdeanslaget og excenterforsatsen kan man skrue med dybdebegrænsning og tæt på kanten/væggen.
  • Fleksibelt batterisystem: Til anvendelser med højt effektbehov leverer 4,0 Ah Li-HighPower Compact-batteriet den ideelle kombination af kraft, kompakthed og lethed. For endnu større ydelse er 5,2 Ah-batteriet det rette valg ved særligt tunge bore- og skrueopgaver. Fuldt ud sikret: Naturligvis gælder Festool Services omfattende serviceydelser også for batteriet.
  • Smart: arbejdsområdet oplyses optimalt med LED-belysning, som kan styres via Work-appen.
  • Transportabel: da QUADRIVE leveres i Systainer³ passer den perfekt i bott-bilindretningen når den skal transporteres fra værkstedet til byggepladsen.

Hovedanvendelser
Fremstilling af træunderkonstruktioner, rammekonstruktioner
Montering af døre og vinduer
Bore- og skruearbejde i træ, metal og kunststof
Skruning i træ op til 10x300 mm
Boring i træ indtil 70 mm med forstnerbor

Leveringsomfang
batteri BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
Batteri BP 18 Li 5,2 ASI
batterilader SCA 8
CENTROTEC værktøjsholder
CENTROTEC magnetbitsholder BH 60 CE-Imp
hurtig-borespændepatron FastFix 13 mm
bit PZ 2
ekstra håndgreb
bælteclips
Systainer SYS3 M 237

Tekniske data
Batterispænding 18 V
Driftstype Batteri
Gear 4
Omdr.tal, tomgang 1./2. gear 0 - 500/0 - 800 min⁻¹
Omdr.tal, tomgang 3./4. gear 0 - 2350/0 - 3600 min⁻¹
Borediameter i træ/stål 70/13 mm
Indstilling af drejningsmoment 1./2. gear 2 - 20/2 - 20 Nm
Maks. drejningsmoment i træ/stål 50/75 Nm
Borepatronens spændevidde 1,5 - 13 mm
Batterikapacitet 4,0/5,2 Ah
Vægt med batteri 1,9/2,0 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*576766*
Varenummer: 576766

Festool Akku bore-/skruemaskine TDC 18/4 5,2/4,0 I-Plus-SCA i Systainer3

4,500.00 DKK