Facebook Pixel

Festool Phone Charger PHC 18

Brug Festool PHC 18 mobiloplader til opladning af smartphones via USB eller helt enkelt ved induktion. På værkstedet, på byggepladsen, simpelthen overalt. Parallel opladning af to til tre smartphones samtidigt ved brug af begge USB-udgange og den induktive ladeflade.



Festool Mobil oplader PHC 18

Festool Phone Charger PHC 18

Brug Festool PHC 18 mobiloplader til opladning af smartphones via USB eller helt enkelt ved induktion. På værkstedet, på byggepladsen, simpelthen overalt. Parallel opladning af to til tre smartphones samtidigt ved brug af begge USB-udgange og den induktive ladeflade.



Varenummer (SKU): 577155
lagervare
415,00 kr. 332,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool mobiloplader PHC 18 - Gør batteriet til en powerbank

Slut med flade smartphonebatterier: Som smart adapter forvandler FestoolPhone Charger PHC 18 alle 18 V-batterier fra Festool til en powerbank (undtagen 3,1 Ah Ergo-batteri). Slut med at lede efter en ledig modul stikdåse, ingen spekulationer om, om telefonens batteri holder helt indtil fyraften: Dermed er din mobiltelefon altid klar til brug. Og trods den kompakte konstruktion forsyner den op til tre smartphones med strøm samtidig – både via telefonens eget ladekabel og ved induktion.


Styrker og fordele

  • Gør dig uafhængig: I kombination med et opladet Festool 18 V-batteri oplades mobiltelefonen også, selv om der ikke er en modul stikdåse i nærheden.
  • Kompatibel: Festool Phone Charger mobiltelefon-ladestationen kan ligesom en klassisk batteridrevet maskine skydes på alle 18 V-batterier fra Festool (undtagen 3,1 Ah Ergo-batteri).
  • Opladning ved induktion: Hvis der ikke er et ladekabel til mobiltelefonen ved hånden, kan man også oplade den uden ledning (forudsætning: Telefonen understøtter opladning ved induktion).
  • Oplader tre mobiltelefoner samtidig: Med de klassiske porte til USB-A og USB-C og den induktive ladeflade er det muligt at lade tre mobiltelefoner op samtidigt.
  • Ydestærk: Alle tre lademuligheder (USB-A udgang med 12 W, USB-C udgang med 12 W, induktiv ladeflade med 8,5 W) sørger for en hurtig opladning.
  • Udholdende: I kombination med et fuldt opladet 5,2 Ah standardbatteri kan f.eks. en mobiltelefon med en batterikapacitet på 3.000 mAh lades op indtil otte gange.
  • Robust: Festool mobil oplader PHC 18 er mere robust end en traditionel powerbank og lavet til arbejdshverdagen, da den er konstrueret som Festool 18 V-batterierne. Desuden sørger den gummierede overflade for, at smartphonen står sikkert under den induktive opladning.
  • Kompakt: Med samme mål som et 3,1 Ah Compact-batteri kan Festool mobiloplader PHC 18 let pakkes i en Systainer og tages med overalt.


Hovedanvendelser

  • Opladning af smartphones via USB eller helt enkelt ved induktion. På værkstedet, på byggepladsen, simpelthen overalt.
  • Parallel opladning af to til tre smartphones samtidigt ved brug af begge USB-udgange og den induktive ladeflade.


Passer til

  • til alle Festool 18 V Li-ion-batterier (undtagen: 3,1 Ah Ergo-batteri)

  • gør det muligt at oplade tre smartphones samtidig: med de klassiske porte til USB-A og USB-C samt den induktive ladeflade


Tekniske data

USB-udgang 5 V / 2,4 A / 12 W

Udgang kompatibel med USB C(TM) 5 V / 2,4 A / 12 W

Induktiv opladning kompatibel med Qi-BPP/PPDE 5 W / 9 W

Standard 230V

Vægt 0,2 kg



Festool Limited edition

Uanset hvilket Festool 18 V-batteri du lige har ved hånden – Festool Phone Charger PHC 18 gør dem alle til en powerbank (undtagen: 3,1 Ah Ergo-batteri). Mobilopladeren skydes på Festool's 18V batteri som en maskine og mobilen bliver straks forsynet med strøm fra det opladede batteri.


Fremover er det slut med at lede efter ladekablet: Det er bare at lægge mobiltelefonen på Festool Phone Charger, og straks lades den via induktion (forudsat at telefonen understøtter opladning ved induktion). Det er naturligvis også muligt at oplade telefonen via USB-portene.


Festool Phone Charger PHC 18 kan oplade op til tre enheder samtidig og har strøm nok til alle.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577155

Festool Mobil oplader PHC 18

415.00 DKK