Facebook Pixel

Nu i systainer³ med rum i låget og bit-/borkassette

Et højere tempo ved boring og skruning opnås med CENTROTEC hurtigudskiftningssystemet.

Festool 4,0 Ah Li-HighPower kompakt batteriet er så lille, at det giver plads til at arbejde, selv under trange pladsforhold. Det er halvt så stort som standard 5,2 Ah batteripakke, men tilbyder samme ydeevne.

Festool Akku bore-/skruemaskine T 18+3 HPC 4,0 I-Set

Nu i systainer³ med rum i låget og bit-/borkassette

Et højere tempo ved boring og skruning opnås med CENTROTEC hurtigudskiftningssystemet.

Festool 4,0 Ah Li-HighPower kompakt batteriet er så lille, at det giver plads til at arbejde, selv under trange pladsforhold. Det er halvt så stort som standard 5,2 Ah batteripakke, men tilbyder samme ydeevne.

Varenummer (SKU): 577609
Fjernlager
5.995,00 kr. 4.796,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Til hurtige skift mellem boring og skruning
Nyd fuld fleksibilitet når du borer og skruer: Fuldelektronisk momentindstilling, CENTROTEC hurtigudskiftningssystem, vinkel- og excenterforsats samt dybdeanslag løser enhver bore- og skrueopgave. Kombinationen af Li-HighPower-batteri og kulfri og dermed vedligeholdelsesfri EC-TEC-motor gør akku bore-/skruemaskinen T 18+3 let, robust og udholdende. Akku skruemaskine og batteri er komplet sikret med Festool Service, så du slipper for bekymringer. Fås i T-form eller – hvis du foretrækker det – som C 18 også i den unikke C-form.

Styrker og fordele
Omskiftning fra skruning til boring uden at det indstillede drejningsmoment justeres
Smarte forsatser og CENTROTEC hurtigudskiftningssystem til alle anvendelser: Vinkel- og excenterforsats samt dybdeanslag|FastFix system på akku bore-/skruemaskinen for værktøjsfri udskiftning af forsatserne på få sekunder
Robust, højtydende og med lang levetid takket være kulfri, vedligeholdelsesfri EC-TEC-motor
Akku skruemaskinen og batteri er helt dækket af af Festool Services omfattende serviceydelser|Mærkbart lettere, men med fuld ydelse takket være Li-HighPower-batteriet med højspændingsfaste battericeller
Fuldelektronisk indstilling og afbrydelse af drejningsmomentet sikrer præcis skruning
Den eksklusive bitkassette BKS SYS3 D5 PZ TX 100 CE er allerede inkluderet i systaineren med rum i låget: Bit PZ 2 100 mm CE, bit TX 15 100 mm CE, bit TX 20 100 mm CE, bit TX 25 100 mm CE, bit TX 30 100 mm CE, træ-spiralbor D 5 CE/W
Skruemaskinen i systaineren med rum i låget kan integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen. Det passende tilbehør – det være sig lange bor, smådele eller borkassetter – opbevares ordentligt i systaineren med rum i låget og er hurtigt tilgængeligt

Hovedanvendelser
Møbel- og køkkenmontering
Montering af beslag, bagvægge og lister
Montering af døre og vinduer  Bore- og skruearbejde i træ, metal og kunststof
Hegn, plankeværk, carporte, halvtage
Fremstilling af træunderkonstruktioner

Leveringsomfang
2 x batteri BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
batterilader TCL 6
CENTROTEC værktøjsholder
CENTROTEC magnetbitsholder BH 60 CE-Imp
FastFix hurtig-borespændepatron 13 mm KC 13-1/2-K-FFP
bit PZ 2
FastFix vinkelforsats
FastFix excenterforsats
bælteclips
bitkassette BKS SYS3 D5 PZ TX 100 CE
Systainer SYS3 DF M 187

Tekniske data
Teknologi Bluetooth®
Driftstype Batteri
Batterispænding 18.00 V
Gear 2
Omdr.tal, tomgang 1./2. gear 0 - 450/0 - 1500 min⁻¹
Borediameter i træ/stål 45.00/13 mm
Indstilling af drejningsmoment 1./2. gear 0.80 - 8.00/0.50 - 6.00 Nm
Maks. drejningsmoment i træ/stål 35.00/50.00 Nm
Borepatronens spændevidde 1.50 - 13 mm
Batterikapacitet 4.00 Ah
Produktvægt med batteri 1.70 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*577609*
Varenummer: 577609

Festool Akku bore-/skruemaskine T 18+3 HPC 4,0 I-Set

5,995.00 DKK