Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig

Den robuste 4-trins metalgearkasse i Festool QUADRIVE TDC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og tåler desuden høj belastning.


Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TDC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!

Festool Akku bore-/skruemaskine TDC 18/4 5,0/4,0 I-Plus QUADRIVE

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig

Den robuste 4-trins metalgearkasse i Festool QUADRIVE TDC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og tåler desuden høj belastning.


Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TDC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!

Varenummer (SKU): 577649
Fjernlager
4.995,00 kr. 3.996,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Ren kraft, doseret i 4 gear
Kraftfuld. Alsidig. Med 4 gear til enhver opgave. Med det bedste skiftekoncept, du nogensinde har betjent. Uanset om der arbejdes i træ eller metal, er TDC ekstremt robust og har med sin kulfrie EC-TEC-motor en enorm belastningsevne og udholdenhed. De mange forsatser i kombination med perfekt afstemt tilbehør gør QUADRIVE til en uovertruffen bore-/skruemaskine med et utal af anvendelsesmuligheder. Og den farlige vridning af håndleddet ved pludselig blokering af indsatsværktøjet? Vores intelligente KickbackStop minimerer risikoen for at det sker. Prøv den: den bedste bore-/skruemaskine, Festool nogensinde har konstrueret!

Styrker og fordele
Fra stærk til hurtig: Med de 4 gear findes styrken i de lave gear og hurtigheden i de høje.
Maksimal ydelse: Med den kraftfulde og kulfrie og dermed slidstærke EC-TEC-motor
Robust: Uopslidelig 4-trins metalgearkasse, desuden dækket af Festool Services omfattende serviceydelser
QUADRIVE med 4 gear til enhver arbejdssituation: Fra skruning med et drejningsmoment på 50 Nm i 1. gear til præcisionsboring med 3.600 o/min i 4. gear|Alsidig: Med FastFix-systemet skifter du hurtigt og værktøjsfrit mellem at bore, skrue, vinkelbore og vinkelskrue |Med dybdeanslaget og excenterforsatsen kan man skrue med dybdebegrænsning og tæt på kanten/væggen
Fleksibelt batterisystem: Til anvendelser med højt effektbehov leverer 4,0 Ah Li-HighPower Compact-batteriet den ideelle kombination af kraft, kompakthed og lethed. For endnu større ydelse er 5,0 Ah-batteriet det rette valg ved særligt tunge bore- og skrueopgaver. Fuldt ud sikret: Naturligvis gælder Festool Services omfattende serviceydelser også for batteriet
Smart: arbejdsområdet oplyses optimalt med LED-belysning, som kan styres via Work-appen
Transportabel: da QUADRIVE leveres i Systainer³ passer den perfekt i bott-bilindretningen når den skal transporteres fra værkstedet til byggepladsen

Hovedanvendelser
Fremstilling af træunderkonstruktioner, rammekonstruktioner
Montering af døre og vinduer
Bore- og skruearbejde i træ, metal og kunststof
Skruning i træ op til 10x300 mm
Boring i træ indtil 70 mm med forstnerbor

Leveringsomfang
batteri BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
batteri BP 18 Li 5,0 ASI
batterilader TCL 6
CENTROTEC værktøjsholder
CENTROTEC magnetbitsholder BH 60 CE-Imp
FastFix hurtig-borespændepatron 13 mm KC 13-1/2-MMFP
bit PZ 2
ekstra håndgreb
bælteclips
Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Produktvægt 1.30 kg
Teknologi Bluetooth®
Driftstype Batteri
Batterispænding 18.00 V
Gear 4
Omdr.tal, tomgang 1./2. gear 0 - 500/0 - 800 min⁻¹
Omdr.tal, tomgang 3./4. gear 0 - 2350/0 - 3600 min⁻¹
Borediameter i træ/stål 70.00/13 mm
Indstilling af drejningsmoment 1./2. gear 2.00 - 20.00/2.00 - 20.00 Nm
Maks. drejningsmoment i træ/stål 50.00/75.00 Nm
Borepatronens spændevidde 1.50 - 13 mm
Batterikapacitet 4,0/5,0 Ah


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*577649*
Varenummer: 577649

Festool Akku bore-/skruemaskine TDC 18/4 5,0/4,0 I-Plus QUADRIVE

4,995.00 DKK

Anbefalede produkter