Facebook Pixel

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Guld kræver kun, at du drejer et øverste stykke for at omdanne dem til din egen unikt designede vinprop. 

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Guld

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Guld kræver kun, at du drejer et øverste stykke for at omdanne dem til din egen unikt designede vinprop. 

Varenummer (SKU): AX104783
Fjernlager
70,00 kr. 56,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Mangler du en flot vinprop til de dage, hvor en hel flaske bare er lidt for meget vin? Hvorfor så ikke dreje din egen? Med denne vinprop fra CraftProKits kan du helt selv designe din vinprop samt sikkert opbevare dine rester. Propperne er 79mmlange og 29mm i diameter i toppen. Den fine dråbeform sikrer, at proppen hele tiden forbliver oprejst, når den er placeret i vinflaskehalsen. Silikonebåndet øverst sikrer, at vinen holdes helt tæt. 


Vinpropsættet indeholder en dobbeltsidet skrue; den ene halvdel skrues ind i et forboret hul i dit emne, den anden har en M8-tråd, der skrues ind i stopper-delen, for at same proppen og dit emne. Du skal bruge lige det materiale, du ønsker. 


Det får du med det flotte vinpropsæt:

  • En flot vinpropbund i guld
  • En nem måde at skabe en flot vinprop på
  • Oplagt til trærester
  • Dråbeform, der holder proppen oprejst
  • Silikonebånd, der holder proppen tæt


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104783*
Varenummer: AX104783

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Guld

70.00 DKK