Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød

Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre. 
Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre. 
Varenummer:
CH31025

På lager

Inkl. moms: 125,00 DKK Ekskl. moms: 100,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre, og på grund af dette hæver de heller ikke kornet på det træ, de påføres.

 

Spritbejdse Farver er fuldt blandbare, så du kan fremstille praktisk talt enhver farve, du kan tænke på, hvilket giver dig fuld mulighed for at være så kreativ som du ønsker. Farverne blandes også efter påføring, så du kan blandes fra en farve til en anden. 


Påføres med klud, børste, mundsprøjte eller sprøjtepistol Produkter er baseret på opløsningsmiddel, så udvis forsigtighed, meget brandfarlig. Farverne er blandbare og kan fortyndes.


Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 0-0.5 Kg. DKK 24,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-0,5 Kg. DKK 39,00
Postnord Levering til privatadresse 0-0,5 Kg. DKK 44,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 0-0,5 kg. DKK 44,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*CH31025*