Facebook Pixel
Festool Modul-kantfræser MFK 700 EQ-Set
Varenummer (SKU): 578059
Fjernlager
5.995,00 kr. 4.796,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Festool Modul-kantfræser MFK 700 EQ-Set - Alsidighed ved kantfræsning
Festool MFK 700 EQ Set er en kantfræser designet til præcis og effektiv fræsning. Den er ideel til en række opgaver inden for træbearbejdning og møbelsnedkeri. Med sit kompakte design og kraftfulde motor giver denne kantfræser brugeren mulighed for at skabe præcise profiler og kanter. Sættet indeholder forskellige fræsehoveder og tilbehør, hvilket gør det alsidigt og egnet til forskellige anvendelser. Den ergonomiske udformning og kvalitetsmaterialer sikrer, at brugeren får en behagelig og pålidelig oplevelse under arbejdet. Med Festool's fokus på kvalitet og innovation er MFK 700 EQ Set en pålidelig løsning for professionelle håndværkere og træentusiaster.

Vidunderligt omstillingsparat. Den modulopbyggede konstruktion gør MFK 700 til et omkostningssparende allround-talent: Man skifter blot fræsebordet, ikke hele fræseren – og er optimalt forberedt til alle opgaver i forbindelse med hjørne- og kantbearbejdning. Det passende bord skal blot sættes på – og så kan man fræse und kanter eller noter, afrunde kanter, profilere m.m.

Styrker og fordele
Mange forskellige anvendelsesmuligheder med udskiftelige fræsesåler.
Optimal udsugning, indbygget direkte i fræsesålen.
Den 130 mm lange fræsesål giver præcise fræseresultater.
Elektronisk hastighedsregulering for optimal tilpasning til materialet.
Temperaturovervågning af motoren sikrer en lang levetid.

Hovedanvendelser
Fræsning af massivt træ, akryl og pvc-lister.
Affasning, afrunding og profilering af kanter.
Fræsning af noter med sideanslag.

Leveringsomfang
sideanslag med finindstilling SA-OF 1010/MFK
fræsesål 1,5°
spændetang Ø 8 mm
gaffelnøgle 19 mm
aftaster
skruetrækker 3 mm
støvkappe
plug it-maskinledning (4 m)
Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Optagen effekt 720 W
Omdrejningstal i tomgang 10000 - 26000 min⁻¹
Spændetang Ø 6.00 - 8.00 mm
Finindstilling af fræsedybde 14.00 mm
Maks. fræser-Ø 32.00 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27 mm
Kabellængde 4.00 m
Produktvægt uden tilbehør 2.30 kg
Transportvægt inkl. tilbehør 6.0 kg
Driftstype Kabel

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 578059

Festool Modul-kantfræser MFK 700 EQ-Set

5,995.00 DKK