Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Festool strikhue med kvast
Festool Kvasthue WINH-FT1
Festool strikhue med kvast
Varenummer (SKU): 577832
Fjernlager
169,00 kr. 135,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool Tophue WINH-FT1 er et stilfuldt og komfortabelt tilbehør til entusiaster af mærket. Med et moderne design og broderet Festool-logo kombinerer hatten funktionalitet med branding. Den er velegnet til fritid og sport, og dens justerbare pasform gør den behagelig og praktisk.


  • materiale: mørkeblå af 9 % merino, 20 % akryl, 21 % nylon, 50 % polyester, lysegrå og grøn af 100 % akryl
  • groft strikket mønster med Festool-logo strikket ind
  • blødt materiale og høj bærekomfort på grund af merinould
  • den opslåede skygge kan rulles ned, så huen også kan bæres løst
  • farve: mørkeblå, lysegrå og grøn


lev. i karton


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*577832*
Varenummer: 577832

Festool Kvasthue WINH-FT1

169.00 DKK