Senco Kompressor Ac33024EU Olie-fri 230V

Senco Kompressor Ac33024EU Olie-fri 230V - SE-AFN0004EU

Senco
Nyhed
-30%
Varenummer:
SE-AFN0004EU

Ikke på lager

Pris: 9.995,00 DKK

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: 6.995,00 DKK Ekskl. moms: 5.596,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Denne Senco kompressor Ac33024 er en stærk Olie fri kompressor. Den er nem at transporter. Kompressoreren er særdeles velegnet til flere forsklllige typer opgaver.


  • Olie fri= ingen spild af olie
  • Let at transportere
  • Lav opstartsstrøm = kan start selv med lav spænding. kan køre 100% kræver ingen pauser.


Teknisk data


Oliefri Ja
Inkluderer kuffert Nej
Nominel effekt (KW)  2.20 kW
Tankkapacitet 24.00 Liter

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*SE-AFN0004EU*