Tormek Holder til sakse SVX-150

Holder SVX150 for sakse & grensakse. 
Holder SVX150 for sakse & grensakse. 
Varenummer:
SVX150

På lager

Inkl. moms: 455,00 DKK Ekskl. moms: 364,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer
Tormek SVX-150 Jig til alle typer sakse
Giv din saks en gå på din Tormek med en saks SVX-150. Den passer til alle slags saks, fra små husstandssaks til grove pindsvarsaks. Du kan også slibes med pigtresaks, der er skåret i stof i zigzag og elektroniske knive til håndblader. 

Saksen er monteret i en holder, der hviler på støttepladen. Slipevinklen kan indstilles, så du kan gentage nøjagtigt den eksisterende kantvinkel. Du slipper det mindste mulige materiale væk hver gang, uanset kanten af ​​saksene.

En af sakserne, sommetider begge dele, har ofte en svag konveks form. Takket være Tormeks patenterede konstruktion kan du følge den individuelle form på hvert skær, så slibningen er glat hele vejen.

Stenens rotation skubber saksen mod støttepladen, så du kan koncentrere dig om at bevæge saksen hen over slibestenen med fuld kontrol.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. Max 20 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*SVX150*