Facebook Pixel
Diamant stenafretter TT50
Tormek Stenafretter med diamantskær TT-50
Diamant stenafretter TT50
Varenummer (SKU): TT50
lagervare
625,00 kr. 500,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek TT-50 diamantafretter til slibesten

Hvis din slibesten er blevet ujævn, kan den nemt rettes op med Tormek Stenafretter med diamantskær, TT-50. Den vil slibe din sten perfekt rund og flad igen.


Redesignet version 2019

Det nye design er lavet i helstøbt zink, der minimerer slør og forbedrer værktøjets præcision og kvalitet.


Kører nemt hen over stenen

Du kan nemt køre diamantskæret hen over stenen ved skiftevis at dreje på de to knapper med begge hænder. Takket være den kontrollerede bevægelse, får du en jævn og flad stenoverflade uden kanter.


Kontrolleret skæringsdybde

Skæringsdybden er sat præcist med Micro Adjust-funktionen på den universelle holder. Skalaen kan justeres med stigninger på hver 0,25mm. Se en demonstration af hvordan det virker i videoen.


Skab en ru eller glat overflade

En højere fart på stenen (ca. 30 sekunder i stedet for 90) giver nogle udtalte fordybninger, hvilket får stenen til at slibe hurtigere. Høj fart er nødvendig for at slibe eller skærpe værktøj af hårdt stål med en stor smig, fx drejemejsler og knive på tykkelseshøvle.

Jo langsommere du kører, jo glattere en overflade opnår du. En tid over stenen på 90 sekunder giver dig en flot finhed uden synlige fordybninger
Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: TT50

Tormek Stenafretter med diamantskær TT-50

625.00 DKK