Facebook Pixel

Inden du køber: Ring på 44 12 69 02 for at få vejledning om tilbehør, som kan være nødvendigt for at komme i gang. Vi sammensætter også gerne en specialpakke til dig.

Yeti Tool CNC SmartBench gør det nemt, sjovt og præcist at lave flotte projekter i værkstedet til salg eller privatbrug.

BOOK EN GRATIS SMARTBENCH-DEMONSTRATION HER

Yeti Tool SmartBench PrecisionPro CNC Fræser

Inden du køber: Ring på 44 12 69 02 for at få vejledning om tilbehør, som kan være nødvendigt for at komme i gang. Vi sammensætter også gerne en specialpakke til dig.

Yeti Tool CNC SmartBench gør det nemt, sjovt og præcist at lave flotte projekter i værkstedet til salg eller privatbrug.

BOOK EN GRATIS SMARTBENCH-DEMONSTRATION HER

Varenummer (SKU): YT-20949
Fjernlager
64.995,00 kr. 51.996,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

SmartBench PrecisionPro CNC fræser fra Yeti Tool

SmartBench er et CNC multiværktøj og mest af alt en CNC fræser. Med den kan du automatisk lave 2D- og 3D-design, som SmartBench skærer, fræser eller tegner på materialer.

Med SmartBench bliver CNC-teknologi tilgængeligt for alle: den er designet til at være til at betale, nem at håndtere og pladsbesparende. Det gør den oplagt både til det lille hjemmeværksted, arbejdsværkstedet eller til uddannelsessteder.

PrecisionPro modellen, som vi fører på hjemmesiden, er Yeti Tools bedst udstyrerede SmartBench-version med mange forskellige smarte funktioner.

PrecisionPro er udstyret med en SC1 spindelmotor og en hastighedskontrol, der holder øje med spindlens kørsel. Den er også udstyret med en auto tool stop, som stopper maskinen, hvis spindlen er under for meget pres. På displayet kan du hele tiden holde øje med, hvor belastet spindlen er.

Selvom SmartBench kan skære emner på helt op til 2500 x 1250 mm, så fylder den ikke som et monster i værkstedet. Dens store kapacitet kan nemlig nemt mindskes, da maskinen kan foldes sammen, så den er nem at opbevare og kun optager plads i værkstedet, når du reelt skal bruge den. Og så tager det kun 3 minutter at samle og pakke den sammen.

SmartBench kan bruges til flere forskellige materialer som for eksempel træ, plastik, vinyl og nogle typer aluminium. Den sikrer en præcision på +/- 0,5mm eller mindre. Det kan den, da den klemmer materialet mellem den øverste og nederste bom, der begge er udstyret med ruller. Den smarte teknik gør SmartBench stabil og gør den i stand til at modstå den kraft, der kommer ved fræsning. PrecisioinPro-modellen er udstyret med en ekstra skrue med gevind på Z-aksen, der gør den mere stabil. 

Er du ikke så garvet i CNC-skæring? Så er SmartBench det oplagte valg. Den hedder nemlig ikke 'Smart'Bench for sjov. Den er nemlig udstyret med mange smarte funktioner, der gør det endnu nemmere at skabe fede projekter.

En af de smarte funktioner er den fede touchskærm, der styrer CNC-skæreren. 7"-touchskærmen er nem at bruge, har et overskueligt design og gør det let at sætte arbejdet i gang. På skærmen kan du designe din skæring, holde øje med arbejdet, se værktøjets parametre, lave skærestrategier og meget mere. Ved mere komplicerede design kan du tilslutte til Wifi eller overføre med USB. 

En anden smart funktion er det nye 'autotool stop', der stopper maskinen, hvis spindlen kommer under for stort tryk.

Når vi siger, at SmartBench er mere end en kvalitets-CNC-fræser, så er det, fordi den kan så meget mere end at fræse. Du kan udstyre din SmartBench med en CNC Stylus, der omdanner maskinen fra en fræser til et multiværktøj. Med Stylus kan du tegne med tuscher, skære i vinyl og montere andre værktøjer med en diameter på op til 16 mm. Stylus gør det muligt at tegne med mange forskellige slags tegneredskaber på stort set alting, så længe det er relativt fladt.

Læs mere om SmartBench og hvad den kan lige her.

Specifikationer:

  • Maksstørrelse på emne: 2500 x 1250 mm
  • Maksdybde på emne: 152 mm
  • X & Y-akse: Tandstang
  • Z-akse: Skruer med gevind
  • Længde 2470 mm
  • Højde: 1350 mm
  • Bredde: 1650 mm
  • Spindelfart: 5,000 - 25000 omdrejning pr. minut
  • Fartkontrol: Manuel
  • Kraft: 1050 watt
  • Collet: OZ - Maks skaft 10 mm
  • Præcision: +/- 0,5mm eller mindre
  • Spænding: 230v
  • Styrke: 1400 watt


OBS: Hver maskine testes i 6 timer, inden den sendes ud til forbrugeren. Dette gøres for at kvalitetssikre hver maskine og give hver kunde en maskine, der med garanti virker som den skal. 

Ønsker du at høre mere om SmartBench eller se en demonstration af CNC-maskinen? Så kontakt os på [email protected].


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: YT-20949

Yeti Tool SmartBench PrecisionPro CNC Fræser

64,995.00 DKK