Chestnut Food Safe Finish Olie - 500 ml

Chestnut Food Safe Olie - 500 ml

Det er en klar fødevaregodkendt olie til behandling af køkkenbordplader, skærebrædder og andre emner af træ, som kommer i kontakt med fødevarer.

Chestnut Food Safe Olie - 500 ml

Det er en klar fødevaregodkendt olie til behandling af køkkenbordplader, skærebrædder og andre emner af træ, som kommer i kontakt med fødevarer.

Varenummer:
CH30240

Ikke på lager

Inkl. moms: 145,00 DKK Ekskl. moms: 116,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Den her Chestnut Food Safe Finish Olie (500 ml) er en klar paraffinolie i høj kvalitet. Den er fødevaregodkendt og kan for eksempel bruges til salatskåle, ostefade, køkkenbordplader, skærebrætter og andre emner af træ, som kommer i kontakt med fødevarer.

Du kan med fordel nøjes med at påføre et tyndt lag olie, så den nemmere trænger ned i træet. Når olien er tør, beskytter den træet mod vand. Overfladen kan derfor også sagtens tåle at blive tørret over med en fugtig klud.


For at bevare produktets fødevaresikkerhed bør det ikke bruges sammen med andre produkter.

Påføring: Med klud eller pensel. Vask penslerne med varmt sæbevand.

Tørretid: Ca. 2 timer.

Rækkeevne: 6-8 m2 pr. liter.

Fortynding: Produktet skal ikke fortyndes.

Tip: Påfør flere lag for at opnå det bedste resultat. Vaskemiddel kan med tiden fjerne noget af olien.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*CH30240*