Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Chestnut Finishing Oil - 500 ml

Olien giver en slidstærk og vandafvisende overflade og er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Chestnut Finishing Oil - "Danish Oil" - 500 ml

Chestnut Finishing Oil - 500 ml

Olien giver en slidstærk og vandafvisende overflade og er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Varenummer (SKU): CH30226
Fjernlager
129,00 kr. 103,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Finishing Oil (500 ml) er Chestnuts udgave af "Danish Oil". Den er lavet på Tung Oil og indeholder opløsningsmiddel. Derfor tørrer olien allerede inden for otte timer.

Olien har en lys ravfarve og tørrer til en slidstærk og vandafvisende overflade. Hvis du ønsker højglansfinish, skal du bare påføre flere lag. Du bør slibe let mellem hvert lag. Efter fem eller seks lag har du en overflade med højglans. Olien er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Produktet påføres normalt med klud, men på større områder kan en børste være bedre. Du bør ikke bruge sealer under produktet. Til gengæld kan du med fordel bruge Chestnut Trævoks 22 ovenpå produktet.

Rækkeevne: 6-8 m2 pr. liter.

Fortynding: Det anbefales ikke at fortynde dette produkt. Det kan tykne med årene og kan herefter fortyndes med hvid sprit eller mineralsk terpentin.

Sikkerhed: Olien kan være selvantændelig. Derfor skal klude i lufttæt plastpose eller beholder efter brug og bortskaffes efter gældende regler. Olien er desuden i overensstemmelse med EN71 og må bruges på legetøj.

Anvendelse:  Produktet er en træolie med voks, som kan bruges til både grund- og færdigoliering af træemner. Den er god til for eksempel vaser, fade og skåle. Ryst dunken godt før brug. Den olie, der ikke er absorberet, skal fjernes senest 30 minutter efter påføring, da den ellers kan efterlade skjolder på overfladen. Når olien er tør, vil overfladen fremstå mat, men med fem eller seks lag af kan overfladen som beskrevet få højglansfinish.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*CH30226*
Varenummer: CH30226

Chestnut Finishing Oil - "Danish Oil" - 500 ml

129.00 DKK