Scheppach Generator SG2500I

Scheppach Generator SG2500I - 5906226901

Scheppach
Nyhed
Varenummer:
5906226901

Ikke på lager

Inkl. moms: 5.195,00 DKK Ekskl. moms: 4.156,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Med 64,1dB er inverter generatoren SG2500i fra scheppach en meget støjsvar generator med en maksimal effekt på 2000 watt.  Takket være den moderne inverter-teknologi, der leverer ”ren” strøm, kan selv følsomme enheder som bærbare computer bruges uden problemer. Generatoren er kompakt, praktisk og kraftfuld.

  • SG2500i er ideel til camping eller i varebilen
  • Maksimal effekt på 2000 W for enheder med følsom elektronik, elværktøj mv.
  • Udstyret med 2 stk. 230 V ~ AC stik og 2 2,1 USB-porte (hurtig opladning)
  • Luftkølet 4-takt-motor med træksnor og en slagvolumen på 79 cm3
  • Kompakt design i kuffertstørrelse af slagfast plast og med håndtag
  • Automatisk slukning af generatoren i tilfælde af oliemangel
  • 4,1 l tank og kapacitet til motorolie på 300 mm

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 20-25 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 20-25 Kg. DKK 155,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 20-25 kg. DKK 155,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*5906226901*