Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Køb Scheppach maskiner og originalt tilbehør hos Dorch & Danola

Tysk kvalitet til dit behov 

Scheppach - Din specialist indenfor træbearbejdningsmaskiner til værkstedet, skov og have af Tysk kvalitet - Made in Germany. Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af maskiner fra Scheppach.

Scheppach er en verdensomspændende producent af værktøj og lidt af en specialist til stationære træbearbejdningsmaskiner. Scheppach lægger stor vægt på kvalitet og funktionalitet af deres maskiner. Scheppach er løbende engageret i at optimere deres maskiner og indføre den nyeste tekniske og innovationer i deres maskiner og værktøj.

Scheppach og samarbejdet med Dorch & Danola

Vi lagerfører en del af Scheppach store program af elværktøj, maskiner, skov & træudstyr og noget af Scheppach værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Scheppach, så det matcher vore kunders behov.

Råd og vejledning 

Vi har nogle af de skarpeste priser på Scheppach maskiner og en hurtig levering. Vi reparerer Scheppach værktøj og maskiner på vores eget serviceværksted.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Scheppach info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!Se vores store udvalg af Scheppach maskiner og værktøj til gode priser herunder.