UJK Technology UJK Length Stop til styreskinne

Varenummer:
AX107068

Ikke på lager

Inkl. moms: 1.030,00 DKK Ekskl. moms: 824,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

I detaljer
Dette UJK hegns- og længdestop er designet til at blive brugt på et 20 mm arbejdsbord med gitterhul, når der bruges en styreskinnesav. Det vil give et 1.100 mm langt hegn, der er nøjagtigt firkantet i forhold til en styreskinne, der holdes af hunde og clips (Festool og Makita), eller holdes af styreskinneklemmer og placeret af hunde. Der er også et glidende flip-over stop for at give et nøjagtigt længdestop. Dobbelte støtteskiver giver ekstra støtte på hver side af snittet.

For at bruge skal du blot montere din styreskinne, montere UJK-hegnet og længdestoppet på et bekvemt sted mellem den midterste og fjerneste ende af styreskinnen. Du skal derefter måle afstanden fra skærelinjen, der er skabt af saven, der løber på styreskinnen og forenden af hegnet. Skæringslinjen er dit nul. Der medfølger en selvklæbende vægt løs. Du skærer skalaen i den tidligere målte afstand og klæber skalaen til hegnet. Skalaen viser nu afstanden til skærelinjen. Bare rolig, det er nemmere end det lyder! Når du først er indstillet, har du nu et arbejdsstøttehegn og en længdeskærefacilitet.

Nøglefunktioner

  • UJK Hegn og Længdestop til styreskinnesave
  • Til brug på arbejdsborde med 20 mm gitterhuller eller borde i MFT-stil
  • 1.100 mm lang, monteret med flip over stop
  • Selvklæbende metrisk skala på bagsiden af metal med tydelige markeringer
  • Leveres med to 20 mm medbringer, sikringsbolte og glidende T-møtrikker
  • Tillader ensartet skæring til en nøjagtig længde til over 1.200 mm

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*AX107068*