Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
UJK Technology

Over 200 års træbearbejdsninserfaring

UJK Technology blev lanceret i 2012 og mange UJK Technology-produkter er designet, udviklet og produceret internt hos Axminster. Selvom det er et nyt navn, har skaberne over 200 års træbearbejdningserfaring imellem. Omfattende routing, måling og træfugningsprodukter, UJK Technology innovative udviklinger og design er gennemtænkt til træarbejdere, der kræver sikkerhed for, at værktøjerne, de arbejder med, er pålidelige og vil udføre, hvordan de har brug for dem.

Til dig, der elsker at lave træarbejde 

Bag navnet UJK Technology gemmer sig en række gode slags værktøj til værkstedet, som man kan få masser af glæde og gavn af. UJK er legetøjet til dig, der elsker at lave finere træarbejde. Vores UJK-sortiment tæller blandt andet hejseværk, skruekasser, arbejdsbænke, fræseborde med støbejernsplader, svalehaleaggregat, kopiringe og meget mere.

Hvad er UJK Parf System?

Parf System Guide (PSG)

UJK Parf Guide System (PGS) giver mulighed for at lave en specialfremstillet arbejdsflade eller et transportabelt skærebræt i CNC-kvalitet på under 30 minutter. Ud fra den pythagoræiske læresætning laver PGS-systemet en bordplade, der garanterer perfekte 45 og 90 graders snit, som giver perfekte resultater hver gang. Når det bruges med en nøjagtig skabelon med 20 mm-huller, et sæt Parf-superdupper fra UJK Technology, en styreskinne og en skinnesav, er det både hurtigt og nemt. Ideel til arbejde på stedet - kom hurtigt i gang hvor som helst! 

Parf Mk II Guide System

UJK Parf Mk II Guide System er et alsidigt jigsystem, der gør det muligt for dig at oprette en specialfremstillet bænkplade eller et bærbart skærebræt på mindre end 30 minutter og når behovet opstår. Det kan virke kompliceret ved første øjekast; i virkeligheden er det ganske ligetil med meget nøjagtige resultater, der let kan opnås. Baseret på Pythagoras'teorem hjælper det med at fremstille en bænk med et nøjagtigt mønster på 20 mm huller. Når det bruges sammen med et sæt UJK Technology Parf Super Dogs, en styreskinne og en båndsav, garanterer det perfekte, hurtige og lette 45 ° og 90 ° snit hver gang. UJK Technology Parf Mk II Guide System er et uvurderligt værktøj til professionelle fag og hjemmeværksteder.

Parf Super Dog

UJK Parf Super Dog er et nyttigt tilbehør til at fremstille nøjagtige reproducerbare snit. Det er endda det mest alsidige og nøjagtige på markedet. Parf Super Dogs passer perfekt i huller lavet af UJK Technology 20 mm Fræserbor og i 20 mm hullerne i UJK Technologys Multifunktionsbord. De passer også i Festools MFT/3 bordplader samt i andre gitterborde med 20 mm huller. 

Parf Long Super Dog

De fleste dyksave har en maks. skæredybde på 40-65 mm. Men når den bruges med et styrespor og en Parf-standarddupper på et universalarbejdsbord, er opsætningen generelt begrænset til at skære plademateriale. En Lang Parf-superdup fra UJK Technology eliminerer denne begrænsning og åbner for en helt ny række af snedker- og tømrermuligheder.