Vicmarc Vangeforlænger VL300 - 500 mm (inkl. bolte & møtrikker)

Brugsanvisning findes ikke på dansk til Vicmarc-produkter. Brugsanvisning medfølger på engelsk.

Brugsanvisning findes ikke på dansk til Vicmarc-produkter. Brugsanvisning medfølger på engelsk.

Varenummer:
V00107

På lager

Inkl. moms: 4.062,00 DKK Ekskl. moms: 3.249,60 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Vangeforlænger til VL300

Denne vangeforlænger (500 mm) kan monteres på drejebænken uden ekstra understel. Alle de VL300 drejebænke, der er på markedet lige nu, er modtagelige overfor en vangeforlænger på begge sider af bænken. Hvis vangeforlængeren er monteret på ydersiden, tillader det at dreje i denne ende. For at gøre det skal du simpelt erstatte håndhjulet med en spændepatron eller en planskive for eksempel. 


Ved at montere vangeforlængeren på den inderste side giver den ekstra 500 mm mellem centrene.


Bolte og møtrikker er inkluderet.

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 25-30 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 25-30 Kg. DKK 169,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 25-30 kg DKK 169,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*V00107*