Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vicmarc Drejeværktøj

Vicmarc - Drejeværktøj 

Vicmarc er en familiejet virksomhed, der siden 1984 har produceret drejebænke og tilbehør til trædrejning. Hos Vicmarc er visionen at producere ting i den højeste kvalitet og præcision til deres kunder verden over. Deres produkter er kendt for deres brugervenlige design og holdbare konstruktion. Kigger du efter deres drejebænke med den ikoniske blå farve, er du sikker på, at du får en drejebænk i god kvalitet, som holder i mange år.

Vicmarc hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejeværktøj fra Vicmarc. Her finder du bl.a. drejebænke, spændepatroner, anlægsholdere, drejeaggregater, gevindadapter m.m. Vicmarc er nogle af de førende inden for forhandling af trædrejeprodukter. Det betyder, at de hele tiden holder sig opdateret på markedet og følger med den nyeste udvikling inden for trædrejeprodukter. De tilbyder produkter i høj kvalitet med lang levetid, så du altid har det rette drejeværktøj ved hånden.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejebænke fra Veritas eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.