Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 med standard kæber

Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 med standard kæber - V00657

Vicmarc
Begrænset antal
Varenummer:
V00657

På lager

Inkl. moms: 470,00 DKK Ekskl. moms: 376,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Dette bakkesæt følger automatisk med, når du køber en spændepatron fra Vicmarc, men de kan også købes separat lige her. Bakkesættet giver dig mange muligheder for at holde dine emner. Ved at gribe om emnet, for eksempel skålens bund, får du god plads til at komme til emnet. Du kan også spænde om emnet indefra og ud, hvilket kan være en fordel, hvis du skal dreje bunden på nogle af dine hule emner.


De størrelser, der er vist på billede 2, indikerer størrelsen, når bakkesættet former en fuld og komplet cirkel. VM90 og VM100 giver cirka 38mm udvidelse udover de viste størrelser. Standard kæberne har en indre svalehalevinkel på 7 grader og en ydre svalehalevinkel på 8 grader.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*V00657*