Vicmarc Spændepatron VM100 Std bakker M40 x 2 (Insert Included)

Vicmarc Spændepatron VM100 Std bakker M40 x 2 (Insert Included) - V00283-4

Vicmarc
Vi trækker 15% fra i kassen på dette produkt

Brugsanvisning findes ikke på Dansk til Vicmarc produkter. Brugsanvisning medfølger på Engelsk.

Brugsanvisning findes ikke på Dansk til Vicmarc produkter. Brugsanvisning medfølger på Engelsk.

Varenummer:
V00283-4

På lager

Inkl. moms: 2.195,00 DKK Ekskl. moms: 1.756,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Spændepatron VM100 Std bakker M50 x 2

Denne spændepatron kan justeres med en T-bar unbrakonøgle. Det gør den mulig at justere med blot én hånd. Samtidig giver den enorm holdekraft som kommer af 4.5 til 1 rationen af rullemekanismen.


Afstivede spændepatroner kan ikke måles i kraft med nogle andre spændepatroner. Du får ikke en spændepatron med stærkere greb end denne. Den aflukkede bagside sikrer konsistent og glidende arbejde ved at forebygge støv fra at komme ind i rullen og de bevægelige dele.


Bagklappen er også indekseret til dig som trædrejer, der ikke har et indekseringsplatform på din drejebænk. VM100ens kompakte størrelse gør den ideel til at bruge på drejebænke med en kapacitet på 300mm eller mindre.


Spændepatronen indeholder:

1 x Standard Bakker

1 x 3mm T-Bar unbrakonøgle

1 x 8mm T-Bar unbrakonøgle

1 x Skrue

1 x Brugermanual

1 x 7.9mm Tommy Bar (M40)


VM100 specifikationer

Diameter 96 mm

Åben fra 40 mm til 80 mm 

Vægt 2.1kg

40 mm udvidelse på kæber


Indsæt type patron: M40 x 2Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*V00283-4*