Black Friday hos Dorch & Danola fredag den 26. november 2021

Årets største og vildeste udsalgsdag

Dorch & Danola går i sort! Vi holder Black Friday, som er årets største og vildeste udsalgsdag og åbner dørene med ekstraordinære tilbud på denne specielle dag! 

Black Friday stammer fra USA og afholdes fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november). Black Friday bliver også på dansk kaldet Sort Fredag og er verdens største udsalgsdag, som bliver fejret med kæmpe udsalgstilbud på mange tusinde varer.

Hvert år fejrer butikker over hele verdenen dagen, og igen i år har vi hos Dorch & Danola valgt at holde Black Friday, så du kan købe nyt værktøj & tilbehør til de bedste udsalgspriser. 

Sæt kryds i kalenderen d. 26. november 2021

Black Friday er en sand festdag, som vi har tænkt os at fejre på allerbedste vis med de vildeste tilbud! Fredag d. 26. november 2021 kan du få adgang til de mange gode tilbud her på siden. Sæt derfor et kryds i din kalender, så du ikke går glip af de vilde tilbudspriser. Alle kvalitetsmærkerne er sat gevaldigt ned, og du kan derfor få Festool, Bosch, Milwaukee, Teng Tools, Metabo, Fein, Luna og mange andre til bundpriser.

Black Friday er en oplagt mulighed for at forkæle dig selv med det værktøj, du længe har drømt om eller starte indkøbet på de gode julegaver til familien. Du får ekstra meget for pengene på denne dag - så hvorfor ikke benytte sig af de gode tilbud? 

Gå ikke glip af de gode tilbud

Vil du holdes opdateret med vores Black Friday tilbud og være den første til at få de gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook, hvor vi løbende løfter sløret for, hvilke stærke tilbud vi kan tilbyde dig i år. Husk at hold øje - måske der er noget på tilbud, du ikke kan undvære.

Læs mere
Læs mindre