Black Weekend hos Dorch & Danola - 26. til 28. november 2021 - De sorte tilbud er live!

Årets største og vildeste udsalgsdag

Dorch & Danola går i sort! Vi holder Black Friday aka Black Weekend, som er årets største og vildeste udsalgsdage, og åbner dørene for ekstraordinære tilbud i disse specielle dage!  Hold øje på denne side for hvilke produkter, der kommer på tilbud. Priserne er nu ændret til tilbudspriser.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så får du adgang til og nys om de gode priser kl. 22 torsdag d. 25/11.

Sæt kryds i kalenderen d. 26. november 2021

Black Weekend er en sand tilbudsfest, som vi har tænkt os at fejre på allerbedste vis med de vildeste tilbud! Fredag d. 26. november 2021 kan du få adgang til de mange gode tilbud her på siden. Sæt derfor et kryds i din kalender, så du ikke går glip af de vilde tilbudspriser. Alle kvalitetsmærkerne er sat gevaldigt ned, og du kan derfor få Festool, Bosch, Milwaukee, Teng Tools, Metabo, Fein, Luna og RIGTIG mange andre til absolutte bundpriser.

Black Weekend hos Dorch & Danola er en oplagt mulighed for at forkæle dig selv med det værktøj, du længe har drømt om eller starte indkøbet på de gode julegaver til familien. Du får ekstra meget for pengene på disse dage - så hvorfor ikke benytte sig af de gode tilbud? 

Black Weekend-kampagnen varer fra d. 26. til og med d. 28. november 2021.

Gå ikke glip af de gode tilbud

Vil du holdes opdateret med vores Black Friday tilbud og være den første til at få de gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook, hvor vi løbende løfter sløret for, hvilke stærke tilbud vi kan tilbyde dig i år. Husk at hold øje - der kunne jo være en tyvstart på de stærke tilbudspriser for dig der har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Black Friday stammer fra USA og afholdes fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november). Black Friday bliver også på dansk kaldet Sort Fredag og er verdens største udsalgsdag, som bliver fejret med kæmpe udsalgstilbud på mange tusinde varer.

Læs mere
Læs mindre