Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ring drejejern

Ring Drejejern til trædrejning

Disse værktøjer er en økonomisk løsning til dannelse af løse ringe til dekoration af stænger til bæger, rangler og lignende. Værktøjet er dobbeltsidet og bruges fladt på anlægget, ind i tømmeret først fra den ene side og derefter den anden, herefter drejet i det vandrette plan for at danne ringen. Snittet uddybes gradvist fra begge sider, indtil ringen endelig løsner.

Ring Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af ringstål til trædrejning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Gamma Zinken, HamletStubaiRobert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et ringstål, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.