Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Mejsler

Mejsler til Trædrejning

Mejselen kan bruges på mange forskellige måder. Jernet giver en særdeles god overflade, der er nemt at pudse med sandpapir. Det kræver nogen øvelse at bruge dette jern. Vinklen er på ca. 30 grader og kan være lige eller buet. Mejselen er normalt rektangulær i tværsnit, men den kan også være rund. Mejselen bruges mest til langsdrejning. Ved den mest udbredte teknik lægges jernet i en vinkel, så æggen danner en vinkel på ca. 45° med omdrejningsaksen. Derefter lægges fasen på emnet så højt, at æggen ikke rører og trækkes så tilbage, til det skærer med midten af æggen. Herefter bevæges jernet sidelæns.

Mejsler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af mejsler til trædrejning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrownStubaiRobert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et mejsel, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.