Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skruetrækkersæt

Skruetrækkersæt - Et alsidigt skrueværktøj

Skruetrækkeren er et af det mest anvendeligt værktøj i værktøjskasserne. Skruetrækkeren kan bruges til alle typer skrueopgaver, der ikke kræver de helt store omdrejninger og hvor materialet er skrøbeligt. Skruetrækkeren har forskellige typer kærve, der passer til forskellige skruer til forskellige formål. Det er vigtigt, at du har den rette skruetrækker til dine skruer, ellers risikerer du at beskadige både skruen og skruetrækkeren. 

Mini skruetrækkersæt til fagfolk og hobbyfolk

Skruetrækkeren er et af det meste almindelige redskab i værktøjskassen, ganske enkelt fordi skruer er en form for befæstelse til mange forskellige byggematerialer. Der findes mange forskellige typer kærve på skruetrækkeren, der passer til forskellige skruer til forskellige formål, heriblandt ligekærv, PH, PZ, Torx m.fl.

Skruetrækkersæt hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af skruetrækkere. Vi tilbyder skruetrækkere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengToolsMilwaukeeJET og mange flere. Vi tilbyder desuden flere forskellige skruetrækkere med forskellige typer kærve, heriblandt TorxLige KærvPH (Phillips)PZ (Pozidriv) m.fl. Var det ikke lige skruetrækkeren, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, bl.a. tængersakseknive og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.