Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fladtænger / Spidstænger

Spidstænger

Spidstangen har den fordel, at den giver mulighed for brug, hvor pladsen er trang. Spidstangen er kendetegnet ved at biddet er fladt, men udvendigt er tangen rund. 

Fladtænger 

Fladtangen er velegnet til at klemme emner uden at ridse dem. Arbejder man i bløde, eller blanke emner er den uundværlig. Fladtangen er kendetegnet ved at biddet er fladt, ligesom tangen udvendig.

Spidstænger / Fladtænger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af spidstænger og fladtænger. Vi tilbyder spidstænger og fladtænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.