Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Alan Lacer drejejern

Alan Lacer drejejern

Alan har været involveret i trædrejning i over 40 år som trædrejer, lærer, forfatter, udstillingskoordinator, demonstrator og ekspert. Alan Lacer har været instruktør, demonstrant og arbejdet i alle halvtreds stater og seks fremmede lande. Hans offentliggjorte forfattere - op mod 150 - dækker et bredt spektrum af trædrejning fra historiske og kulturelle, tekniske og specifikke projekter. Hans specialiteter inkluderer skrå mejsel, slibningsteknikker, efterbehandling og fremstilling / brug af krogværktøjer. I 1999 blev han tildelt den æresmedlempris for det år fra American Association of Woodturners for hans bidrag til området. Desuden har han optrådt på PBS i serien Woodturning Workshop og på DYI-kanalen.

Alan Lacer hos Dorch & Danola

Alan er velkendt for at gøre det lettere at bruge mejsler. Disse skråmejsler er fremstillet efter hans strenge specifikationer. Hans skråmejsler fås i to størrelser: 5/8 "eller 1,3 / 8" bred. Hvert værktøj er 3/8 "tykt med en værktøjslængde på ca. 6,1 / 2". Skæren er radius (buet) med den lange punktkant firkantet og den korte spids kant rullet. Dette letter rullende perler og glider på værktøjsstøtten med det korte punkt og gør v-snit med det lange punkt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.