Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Afisoleringstænger

Afisoleringstænger

Afisoleringstangen er opbygget således, at du let kan klippe isoleringen hele vejen rundt om ledningen, uden at du rammer metallet. Herefter kan du trække isoleringen af med afisoleringstangen. Med tangen kan du let løse sådanne opgaver hurtigere, da afisoleringen kan være besværligt uden dette værktøj. 

Afisoleringstænger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af afisoleringstænger. Vi tilbyder afisoleringstænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengToolsMilwaukee. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.