Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vinpropper m.m.

Drejning af Vinpropper m.m

Ved drejning af vinpropper m.m kan du sætte dit eget præg af udseende til dit drejeprojekt. Generelt kan du skabe det ur, som du ønsker og som passer ind i din indretning. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige typer vinpropper m.m - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke i flere forskellige mønstre, motiver og farver til dit drejeprojekt. 

Vinpropper m.m Drejekits hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af indmad til drejning af vinpropper m.m. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Drejekitsene til vinpropper m.m som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt CraftProKits m.fl. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.